Hartă

Bilete de avion TAROM

TAROM este principala companie aeriană a României, în ceea ce privește transportul de pasageri pe rute interne și internaționale. Înființată în 1954, TAROM este membră a Alianței SkyTeam din 2010, și membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993. În prezent, TAROM deține 24 de aeronave, pentru destinații proprii și destinații operate 'de partenerii code share'. TAROM oferă zboruri interne cât și externe, europene și peste ocean.

Te rugăm să reții că informațiile de pe această pagină au fost preluate la data de iulie 2013 și ele pot fi supuse schimbărilor de termeni și condiții ale companiei aeriene după această dată. Pentru o informare completă, te rugăm să vizitezi pagina oficială TAROM.

De ce să zbori cu TAROM?

Check-in

TAROM recomandă opțiunea de check-in online, care se poate face diferit în funcție de locul de îmbarcare: Viena, prin Alitalia (pentru Otopeni, Milano, Roma), prin Air France (Otopeni, Paris), pentru KLM (Otopeni, Amsterdam). Este recomandat check-in online nu doar pentru convenabilitate și confort dar și pentru că îți poți alege locul dorit din avion. Poți face check-in online cu 30 ore înainte de ora programată de zbor cu până la o oră înainte de această oră de zbor. Pasagerii cu cerințe speciale sau cei care călătoresc însoțiți de un copil cu vârsta până la 2 ani, precum și minorii neînsoțiți au recomandarea de a efectua formalitățile de check-in la aeroport. Dacă pasagerii nu pot să facă formalitățile de înregistrare online, le pot face la aeroport împreună cu itinerariul, cardul de călător frecvent și pașaportul. Pentru mai multe informații legate de pașii pentru check-in online precum și alte informații de interes (i.e. lista aeroporturilor pentru care se poate face check-in online), te rugăm să consulți pagina de web a companiei TAROM.

Bagaje

Fiecare călător TAROM are dreptul la un bagaj de mână care să nu aibă mai mult de 10 kg cu dimensiunile de 55x40x20 cm (lungime x lăţime x înălţime), dar e posibil să se aplice alte dispoziții pentru celelalte zboruri operate în regim code-share de partenerii TAROM. Bagajele de cală au condiții de limită și dimensiuni în funcție de tipul de călători-pasagerii care ocupă un loc, membrii frequent flyer SkyTeam Elite/ Elite Plus, marinarii, infanții care nu ocupă loc. Pentru clasa economy, este permis un bagaj nu mai greu de 23 kg, dar marinarii au voie cu maxim 2 piese de bagaj a câte 23 kg fiecare. Infanții au voie doar cu un bagaj care nu poate depăși 10 kg, și cu suma dimensiunilor mai mare de 115 cm, plus un cărucior pliabil. TAROM informează că aceste informații sunt valabile doar pentru zborurile operate de TAROM cu aeronave proprii. Pentru mai multe detalii, te rugăm să vizitezi pagina de web TAROM cât și a companiilor respective.

Locurile în avion

Fiecărui pasager îi este alocat un loc automat. Există opțiunea de modificare online prin opțiunea „Modifică locul”. Locurile care sunt disponibile sunt afișate pe harta locurilor din avion. Locul se poate modifica doar o dată. Nu se pot selecta locurile aflate lângă ieșirile de urgență.

Taxe de rezervare

Plata pentru rezervările de bilete se poate face online cu card de credit/debit validă sau la agenție în 48 ore de la finalizarea rezervării. Dacă nu se poate primi suma în acest interval de timp, rezervarea este anulată automat de sistem. TAROM va converti toate tarifele, taxele, suprataxele in moneda de plată-euro sau Ron.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.