Hartă

Bilete de avion Thai Airways

Thai Airways este compania aeriană națională a Thailandei. Cu sediul principal la aeroportul Suvarnabhumi, în Bangkok, Thai Airways oferă zboruri către diferite destinații din întreaga lume. Este o companie aeriană foarte cunoscută și apreciată, iar acest fapt rezultă din numeroase premii obținute internațional. Cel mai lung zbor operat de Thai Airways este de la Bangkok la Los Angeles, durata acestuia fiind de 18 ore.

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 10 ianuarie 2015 şi se pot modifica.

De ce să alegeţi Thai Airway

Check-in

Modalitățile de check-in diferă în funcție de aeroportul de plecare, însă oricare ar fi acesta, aveți oricând varianta de check-in la biroul din aeroport. Pentru check-in-ul pe telefon, acesta se poate face doar dacă telefonul este înregistrat în Thailanda și este disponibil pentru zborurile domestice cu plecare din Bangkok. Pasagerul trebuie să aibă acces la adresa de e-mail de pe telefonul său. Tichetul poate fi trimis pe adresa de e-mail sau direct pe telefonul pasagerului prin MMS.

Bagaje

Prețul pentru bagajul de cală este inclus în prețul biletului. În funcție de destinație și durata zborului, există diferite concepte care sunt acceptate de companie. Thai Airways aplică conceptul de greutate la bagaje pentru destinații din Asia, Australia, Noua Zeelandă și plecare din Europa, Africa sau Orientul mijlociu către Asia, Australia sau Noua Zeelandă. Același concept este aplicat și în cazul zborurilor interne. La clasa Economic aveți dreptul la un bagaj de 30 kg, la clasa Royal Silk, 40 kg, iar la clasa Royal First, 50 kg. Conceptul de bucată este aplicat pentru zborurile din și către SUA și Canada. La clasa Economic aveți dreptul la două bagaje de 23 kg fiecare și 158 cm, iar la clasa Royal Silk și Royal First două bagaje de 32 de kg și 158 cm. Fiecare pasager are dreptul, pe lângă bagajul de cală, la un bagaj de mână – 56cm x 45 cm x 25 cm – în aceste dimensiuni fiind incluse și mânerele sau rotițele bagajului. O geantă de mână, aparat foto sau laptop sunt de asemenea acceptate la bord, pe lângă bagajul de mână.

Locuri

Locul poate fi selectat în timpul procesului de rezervare, dar dacă vă răzgândiți în privința acestuia puteți să îl schimbați cu altul. Acest lucru îl puteți face accesând rezervarea dumneavoastră. Veți avea la dispoziție un plan al locurilor din avion și în funcție de gradul de ocupare al aeronavei, veți avea ocazia să vă alegeți un alt loc pe care îl doriți.

Taxe

Toate taxele de procesare și administrare sunt incluse în prețul biletului. Toate taxele sunt plătite în moneda țării din care aveți zborul. Mâncarea la bordul avionului este inclusă în prețul biletului. Dacă doriți să renunțați la biletul dumneavoastră trebuie să contactați agenția de bilete a companiei și vi se vor rambursa banii plătiți pentru bilet. O anumită taxă poate fi aplicată în acest caz.

Thai Airways

4,5/5
Pe baza a 13043 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să alegeţi Thai Airway

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.