Hartă

Bilete de avion Thomas Cook Airlines

Thomas Cook este o companie aeriană din Marea Britanie cu sediul principal la Manchester. Compania operează zboruri de tip charter și low cost în peste 60 de destinații din întreaga lume. Este o companie în continuă perfecționare și populară datorită prețurilor sale competitive.

*Informațiile sunt corecte la data de 25 septembrie 2014 și se pot modifica.

De ce să zbori cu Thomas Cook

Check-in

Check-in-ul online este disponibil începând cu 48 de ore înainte de zbor și până la 25 de ore înainte de decolare. Din păcate, check-in-ul online este disponibil doar pentru un număr mic de destinații.

Bagaje

Greutatea maximă admisă pentru bagajul de mână gratuit este de 6 kg, iar dimensiunile maxime sunt de 55 x 40 x 20 cm. Înregistrarea bagajului de cală online vine cu un discount de 40% față de tariful practicat la aeroport, iar greutatea acestuia nu trebuie să depășească 23 kg.

Locuri

La efectuarea rezervării, se poate opta pentru alegerea unui loc în aeronavă în funcție de preferințele călătorului. Acest loc poate fi la geam, apropiat de ieșire sau cu spațiu în plus pentru picioare.

Taxe

Alegerea unui loc anume în aeronavă atrage o taxă de 6,5 Lire pentru o călătorie. Dacă doriți mai mult spațiu pentru picioare, puteți opta pentru această facilitate în schimbul unei taxe de 15 Lire pentru o singură călătorie. Schimbarea numelui sau a zborului atrage o taxă cuprinsă între 35 și 55 Lire de persoană, în funcție de tipul de zbor și destinație.

Thomas Cook Airlines

4,5/5
Pe baza a 10911 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să zbori cu Thomas Cook

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.