Hartă

Bilete de avion transavia

Transavia este o companie aeriană de origină olandeză, de tip low-cost, care face parte din grupul Air France-KLM. Sediul principal se află în Amsterdam, dar are şi alte sedii secundare. Având o experienţă de peste 45 de ani în domeniu şi o flotă modernă formată din avioane Boeing 737-700 şi 737-800, compania are şi curse charter în Europa şi Africa de Nord. Este lider de piaţă în Olanda în domeniul zborurilor de vacanţă şi este totodată o importantă companie low-cost din Europa.

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 27 iunie 2014 şi se pot modifica.

De ce să alegeţi Transavia

Check-in

Check-in-ul online este disponibil pentru majoritatea zborurilor şi se poate face începând cu 24 de ore şi până la 4 ore înaintea zborului. În această etapă puteţi să rezervaţi locurile pe care doriţi să le ocupaţi în avion. Self-service check-in kiosk- aveţi nevoie doar de codul de confirmare al rezervării şi de paşaport sau cartea de identitate pentru a vă face check-in-ul la un astfel de kiosk disponibil în aeroport; acest serviciu este valabil cu două ore şi jumătate şi până la 40 de minute înainte de zbor. Check-in la aeroport- pasagerul se prezintă la unul dintre birourile de check-in unde este afişat zborul său.

Bagaje

La bordul avionului aveţi dreptul la un singur bagaj de mână, care să nu depăşească 40x25x20 cm (dimensiuni recomandate) şi greutatea de 10 kg. Acesta trebuie să încapă sub scaunul din faţa dumneavoastră. În ceea ce priveşte bagajul de cală, puteţi distribui o greutate maximă de 50 kg în 5 bagaje de cală. Trebuie să alegeţi bagajul şi să îl plătiţi înainte de a face check-in-ul. După ce îl faceţi, nu mai aveţi voie să modificaţi nimic. Taxele, pentru un singur zbor, sunt după cum urmează: -bagaj de 15 kg - 15 euro /bagaj de 20 kg- 20 euro/ bagaj de 25 kg- 25 euro/ bagaj de 30 kg-30 euro/ bagaj de 40 kg-45 euro/ bagaj de 50 kg- 75 euro.

Locuri

Compania Transavia vă pune la dispoziţie varianta de a vă alege locul în avion, în schimbul unei taxe. Această opţiune este valabilă cu până la 48 de ore înaintea zborului. Puteţi să vă alegeţi locul în avion în timpul procesului de rezervare sau ulterior pe My transavia.com, accesând opţiunea seat rezervation. Locurile pot fi standard sau cu mai mult spaţiu pentru picioare, la geam, lângă culoar sau la mijloc.

Taxe

Compania aplică taxe de rezervare în valoare de 3 euro, taxe de administrare de 30 euro, taxe de aeroport şi taxe guvernamentale. Pe lângă acestea, puteţi să plătiţi taxe dacă doriţi să vă rezervaţi un anume loc în avion şi taxe pentru bagaje, acestea fiind diferite în funcţie de numărul de bagaje pe care doriţi să le înregistraţi.

transavia

5,0/5
Pe baza a 11877 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să alegeţi Transavia

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.