Hartă

Bilete de avion United

United Airlines este una din cele mai importante companii aeriene din Statele Unite ale Americii și totodată una din cele mai mari din lume. Compania conectează Statele Unite cu Europa, Asia, Australia, America Latină, Africa și Orientul Mijlociu.

*Informațiile sunt corecte la data de 25 septembrie 2014 și se pot modifica.

De ce să zbori cu United Airlines?

Check-in

Check-in-ul este disponibil începând cu 24 ore înaintea zborului. De asemenea, United Airlines oferă clienților săi posibilitatea de a efectua check-in-ul online de pe calculator sau cu ajutorul telefonului mobil.

Bagaje

Fiecare pasager are dreptul la un bagaj de mână gratuit împreună cu un obiect personal. Bagajul de mână nu trebuie să depășească dimensiunile 22 x 35 x 56 cm, incluzând mânerele și roțile. Bagajul de cală poate avea dimensiunea maximă de 158 cm și greutatea de 23 kg.

Locuri

La efectuarea rezervării se poate alege un loc anume în aeronavă, în funcție de preferințele călătorului. Aeronavele United Airlines sunt dotate și cu pereți despărțitori pentru a oferi mai multă intimitate.

Taxe

Dacă se depășește limita admisă pentru bagajul de cală, se aplică o taxă suplimentară în funcție de zbor și greutatea sau dimensiunea depășită. Pe pagina de internet a companiei se poate verifica suma totală de plată cu ajutorul calculatorului pentru bagaje.

United

4,5/5
Pe baza a 27728 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să zbori cu United Airlines?

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.