xTravalyst
Skyscanner x Travalyst

Suntem mândri că facem parte din Travalyst

Condus de Excelența Sa, Ducele de Sussex, Travalyst este un parteneriat global, înființat pentru a transforma viitorul călătoriilor pentru toată lumea. Skyscanner este membru fondator alături de Booking.com, Ctrip, TripAdvisor și Visa.

La SKyscanner, cunoaștem puterea călătoriilor

Poate deschide minți și poate schimba vieți. Ne păstrează curioși și ne menține conectați. Vrem ca toată lumea să poată experimenta călătoriile, astăzi și mâine.

Un băiat într-o barcă bătând stuf

„Călătorind, oamenii descoperă locuri noi și dobândesc un nivel de înțelegere și empatie pentru alte culturi, care altfel pur și simplu nu ar fi posibil. Ca lideri în acest sector, suntem responsabili să ne asumăm riscuri mari și să luăm măsuri reale pentru a transforma călătoriile și conserva lumea, astfel încât și generațiile viitoare de călători să se poată bucura de ea.”

,Moshe Rafiah, , director general al Skyscanner

Moshe Rafiah, director general al Skyscanner

Însă acest demers este mult mai important ca noi

Aceasta este o provocare care necesită un mod nou de gândire. De aceea, ne unim forțele cu cele mai mari nume din domeniul călătoriilor și încurajăm feedback, idei și surse de inspirație din partea tuturor. Travalyst caută în mod activ să colaboreze cu comunități locale, guverne, ONG-uri, companii de top și antreprenori sociali.

Efortul nostru inițial va fi să luăm în calcul efectele turismului excesiv, să sprijinim comunitățile locale, să combatem schimbările climatice, să atenuăm daunele asupra mediului înconjurător și să protejăm natura sălbatică.

O femeie pe o stâncă admirând priveliștea.

“Să adugem companiile, consumatorii și comunității împreună este cea mai bună șansă a noastră de a proteja destinațiile și ecosistemele pentru generațiile viitoare.”

Ducele de Sussex

Ducele de Sussex

Nu va fi ușor, dar, la Skyscanner, rezolvarea problemelor dificile se află în ADN-ul nostru

Începând cu anul 2000, numărul călătoriilor efectuate de oameni în jurul lumii în fiecare an s-a dublat; până în 2030, 1,8 miliarde de oameni vor călători la nivel internațional*. Însă știm că a călători în mod sustenabil nu înseamnă încetarea zborurilor – înseamnă să explorăm lumea noastră și să o protejăm în același timp.

La Skyscanner, îi responsabilizăm, îi implicăm și îi educăm pe călători să înțeleagă impactul fiecărei opțiuni de călătorie. Acesta este doar începutul călătoriei noastre, însă avem o atitudine pozitivă. Călătorii își doresc opțiuni sustenabile. Avem contact cu aproape 100 de milioane de călători pe lună și 10 milioane au ales deja o modalitate mai verde de a călători prin noi.

Însă lucrurile merg mult mai departe. Industria este cea care trebuie să se schimbe și Skyscanner va contribui la realizarea acestei schimbări.

Aflați mai multe pe travalyst.org

*Potrivit World Bank.