BETA
BETA

Informații privind călătoriile în contextul COVID-19

din

Indiferent de locul de plecare a zborului, te rugăm să consulți recomandările autorităților locale înainte de a rezerva.

Ești gata de plecare? Parcurge restricțiile de călătorie la intrare și condițiile privind carantina pentru fiecare destinație, cu harta noastră live.

Din: România
Folosește ctrl + derulare pentru a mări sau micșora harta
Nivel scăzut de restricții
Poți să călătorești aici și, cel mai probabil, carantina nu va fi necesară la sosire sau la întoarcere.
Restricții moderate
Călătoriile spre această destinație sunt posibile dacă îndeplinești anumite cerințe privind condițiile de intrare, care pot include efectuarea unui test COVID-19. De asemenea, este posibil să existe obligativitatea carantinei la sosire și/sau la întoarcere.
Restricții majore
Este posibil ca pentru această destinație să fie suspendate călătoriile, țara să fie închisă sau să nu se poată intra decât în cazul în care ești cetățean al țării respective și/sau îndeplinești anumite cerințe stricte.
Nu se cunosc restricțiile
Din păcate, nu avem informații pentru această destinație. Consultă sursele guvernamentale pentru cele mai actuale sfaturi de călătorie.
Am preluat toate datele pentru hartă de la Asociația Internațională de Transport Aerian (© IATA 2020). Informațiile, alertele și prețurile sunt oferite numai cu titlu informativ și pot face obiectul revizuirii sau modificării. Te rugăm să verifici sursele oficiale înainte de a face rezervări sau călătorii. Află mai multe