Hartă

Zboruri ieftine de la Bangkok la Krabi

Informații zbor de la Bangkok la Krabi

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

147 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

13

Zboruri pe săptămână

155

Durată medie zbor, distanță totală 660 kilometri

1h 5min

Krabi

1 aeroport

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 februarie 2016

Bangkok – Krabi

Bangkok este capitala Thailandei și cel mai populat oraș al țării, cu peste 8 milioane de locuitori. Metropola deține două aeroporturi internaționale: Aeroportul Internațional Bangkok Suvarnabhumi și Aeroportul Internațional Don Mueang. Companiile aeriene care operează zboruri pe ruta Bangkok – Krabi de la Aeroportul Internațional Don Mueang sunt Air Asia, Thai Lion Air și Nok Air. De la Aeroportul Internațional Bangkok Suvarnabhumi operează companiile Bangkok Airways și Thai Airways. Zborurile sunt disponibile în fiecare zi a săptămânii, iar biletul de avion poate fi cumpărat și online, cu cât mai repede, cu atât mai ieftin.

Pentru a călători de la Bangkok la Krabi vei avea nevoie, pe lângă biletul de avion, de un pașaport valid. În calitate de cetățean român, poți aplica pentru viza de turist la sosirea în Thailanda. Check-in-ul îl poți efectua online, cu toate acestea e indicat să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de zbor. În acest timp, te poți bucura de serviciile și facilitățile oferite de ambele aeroporturi. Poți servi masa la unul dintre restaurante, poți cumpăra câteva suveniruri, ai acces gratuit la rețeaua de internet sau te poți folosi de schimburile valutare din terminal.

Toate zborurile dinspre Bangkok aterizează la Aeroportul Internațional Krabi. Odată ajuns la destinație vei avea nevoie de un mijloc de transport deoarece centrul orașului se află la o distanță de 15 kilometri. Poți opta pentru servicii de taximetrie, microbuz sau, dacă vrei să-ți creezi propriul program, poți închiria o mașină direct din aeroport. Birourile celor mai cunoscute companii de închirieri auto (Budget, Avis, Europcar, Hertz, Sixt) sunt deschise zilnic de dimineața și până seara târziu.

Între cele două locații nu există diferență de fus orar. Ora locală din Bangkok coincide cu cea din Krabi. De asemenea, temperaturile în cele două orașe sunt asemănătoare pe toată durata anului.

Deși Krabi este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Thailanda, este mult mai accesibilă decât capitala Bangkok. Mai jos vei găsi câteva informații utile despre prețurile și costurile din Krabi.

Moneda națională a Thailandei este bahtul. Pentru o masă servită la un restaurant ieftin vei plăti în jur de 40 de bahți, iar pentru o bere vei plăti aproximativ 50 de bahți. Prețul unei călătorii cu un mijloc de transport în comun este de 40 de bahți. Dacă ai închiriat o mașină de la aeroport și vrei să alimentezi vei afla că un litru de benzină costă 36 de bahți thailandezi.

Krabi este o destinație populară datorită faimoaselor insule din apropierea sa, Phi Phi sau Lanta. Pentru a ajunge pe aceste insule e nevoie de o călătorie cu bacul, iar prețul variază între 450 și 480 de bahți.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.