Hartă

Zboruri ieftine de la Frankfurt pe Main la Londra

Informații zbor de la Frankfurt pe Main la Londra

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

95 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

5

Zboruri pe săptămână

202

Durată medie zbor, distanță totală 585 kilometri

1h 20min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Lufthansa

Londra Heathrow, Londra Gatwick, Londra Stansted, Londra Luton și altele

6 aeroporturi

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 noiembrie 2015

Frankfurt – Londra

            Orașul german Frankfurt deține două aeroporturi: Aeroportul Frankfurt, unul dintre cele mai mari și importante din Germania și Aeroportul Frankfurt Hahn. Aeroportul Frankfurt este unul dintre cele mai aglomerate din Europa și hub-ul principal al companiei aeriene Lufthansa. Companiile aeriene care operează zboruri directe de la Frankfurt la Londra sunt Lufthansa, British Airways și Ryanair.

            De la Aeroportul Frankfurt decolează zilnic avioane ale companiilor British Airways și Lufthansa spre Aeroportul Heathrow Londra. Avioanele decolează de la Terminalul 2. Compania Ryanair operează de la Aeroportul Frankurt Hahn cu destinația Aeroportul Stansted Londra. Biletele de avion pot fi cumpărate online, cu cât mai repede cu atât mai ieftin.

            Pentru că Aeroportul Frankfurt este unul dintre cele mai mari din Germania, îți poate oferi tot ce-ți dorești înainte de zbor: restaurante, magazine cu suveniruri sau schimb valutar. Pentru a călători din Germania în Franța ai nevoie de actul de identitate sau pașaport. Check-in-ul poate fi efectuat online. Totuși este indicat să ajungi la aeroport cu cel puțin o oră și jumătate înainte de zbor.

            După ce aterizezi la unul dintre aeroporturile londoneze vei avea nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge în capitală. La Aeroportul Heathrow ai mai multe opțiuni pentru a ajunge la Londra. Trenurile oferă cea mai rapidă conexiune spre capitală: Heathrow Express și Heathrow Connect, ambele pornesc din stația Paddington. O altă opțiune ar fi autocarele care pornesc de la aeroport spre numeroase destinații, nu doar Londra. De asemenea, lângă aeroport se află trei stații de metrou pentru Terminalele 2, 3, 4 și 5. Dacă vrei să-ți organizezi călătoria în ritmul tău, fără a depinde de mijloacele de transport în comun, poți oricând să închiriezi o mașină de la aeroport. Birourile companiilor de închirieri auto se află în incinta aeroportului.

            La Aeroportul Stansted ai la fel de multe opțiuni pentru a putea ajunge în capitală. Trenul Stansted Express reprezintă cel mai rapid și eficient mod de a ajunge la Londra. Trenurile pornesc din 15 în 15 minute, iar stația se află la două minute de zona de sosiri a aeroportului. Prețul biletului este de 8 lire, iar drumul până la Londra durează în jur de 50 de minute. Mai există opțiunea închirierii unei mașini direct de la aeroport.

            Diferența de fus orar dintre cele două orașe europene este de o oră, astfel ora locală a Londrei este cu o oră în urma celei din Frankfurt. Temperaturile din cele două regiuni sunt asemănătoare în această perioadă a anului. Deoarece Londra este o destinație extravagantă, te poți aștepta la prețuri mai ridicate decât cele din Frankfurt atât la mâncare, cât și la articole vestimentare sau mijloace de transport. 

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.