Hartă

Zboruri ieftine de la Istanbul la Bodrum

Informații zbor de la Istanbul la Bodrum

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

107 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

6

Zboruri pe săptămână

66

Durată medie zbor, distanță totală 427 kilometri

1h 10min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Himalaya Airlines

Bodrum

1 aeroport

Istanbul – Bodrum

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 ianuarie 2016

 

Istanbul are două aeroporturi: Aeroportul Istanbul Atatürk, principalul aeroport din Istanbul și cel mai mare ca număr de pasageri din Turcia și Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen. Companiile aeriene care operează zboruri directe de la Istanbul la Bodrum sunt Pegasus Airlines, AtlasGlobal și Turkish Airlines. Pegasus Airlines operează de la Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen, AtlasGlobal oferă zboruri de la Aeroportul Istanbul Atatürk, iar Turkish Airlines decolează de la ambele aeroporturi.

Zborurile directe sunt disponibile în fiecare zi a săptămânii. Biletul de avion poate fi achiziționat și online, cu cât mai repede, cu atât mai ieftin. De asemenea, check-in-ul poate fi efectuat online și este indicat să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de zbor. Pentru a călători de la Istanbul la Bodrum ai nevoie, pe lângă biletul de avion, de actul de identitate sau pașaport.

Atât Aeroportul Istanbul Atatürk cât și Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen au restaurante unde poți servi masa, baruri, farmacii sau magazine cu suveniruri unde-ți poți petrece timpul până la ora decolării.

După aterizarea la Aeroportul Milas-Bodrum vei avea nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge la Bodrum, deoarece orașul se află la puțin peste 30 de kilometri de aeroport. Cea mai accesibilă modalitate de a ajunge în centrul orașului este cu ajutorul autobuzului. Companiile care efectuează drumuri de la aeroport la Bodrum sunt Havataș și Muttas. Drumul durează în jur de o oră, iar prețul biletului este de 10 lire turcești. La aeroport sunt disponibile și taxiuri, iar costul unei călătorii până în oraș îl poți afla în aeroport, în zona de sosiri. O altă opțiune ar fi închirierea unei mașini. Astfel poți să-ți faci propriul program fără a depinde de mijloacele de transport în comun. În aeroport vei găsi birourile celor mai cunoscute companii de închirieri auto internaționale.

Între cele două orașe nu există diferență de fus orar, astfel ora locală din Istanbul coincide cu cea din Bodrum. În această perioadă a anului temperaturile sunt asemănătoare în cele două locații.

Bodrum este o destinație turistică foarte populară în rândul turiștilor. De aceea, prețurile pot fi mai mari decât în Istanbul. Mai jos vei găsi câteva informații despre prețurile și costurile în Bodrum, pentru a te putea ajuta în viitoarea ta călătorie.

Prețul unei călătorii cu un mijloc de transport în comun este de 3,50 lire turcești. Dacă vrei să te deplasezi cu taxiul, e bine de știut că prețul de pornire este de 5 lire, iar tariful pe kilometru este de 4 lire turcești. O masă servită la un restaurant ieftin te va costa în jur de 20 de lire, iar o masă pentru două persoane la un restaurant nici prea scump, nici prea ieftin va fi în jur de 50 de lire turcești. Dacă vrei să faci cumpărături e bine să ai în vedere faptul că hainele și pantofii te vor costa mai mult decât în Istanbul.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.