Hartă

Zboruri din România

Cum puteţi ajunge la aeroport

Aflat în zona centrala a Moldovei, Aeroportul Internaţional “George Enescu” Bacău se află la distanţe aproape egale de oraşele principale din această parte a ţării: Braşov, Suceava, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Vaslui şi Focşani. Este cel mai mare aeroport din partea de nord-est a ţării şi se află la o mică distanţă de oraşul Bacău.

Puteţi ajunge la aeroport cu maşina, taxi sau autobuze direct din oraş.

Destinaţii şi companii aeriene

Compania care operează zboruri de pe aeroportul din Bacău este Blue Air. Destinaţiile sunt marile oraşe europene precum Londra, Roma, Dublin, Bologna, Bruxelles sau Torino. Datorită numărului mare de pasageri anumite curse au fost suplimentate pentru o perioadă de timp determinată, curse precum cele spre Londra. Aceste oraşe sunt destinaţii perfecte chiar şi pentru escapade de câteva zile, timp suficient pentru a vizita şi a vă face o impresie despre cultura şi tradiţiile de acolo. Londra trebuie bifată cel puţin o dată, la fel şi Roma unde puteţi uşor să vă pierdeţi printre italienii prietenoşi, zâmbăreţi şi veşnic dornici de poveşti.

Datorită poziţionării sale, aeroportul din Bacău se bucură de un număr mare de turişti cărora agenţia de zbor le pune la dispoziţie oferte avantajoase pentru a ajunge la destinaţia dorită.

Zborurile de pe acest aeroport pot fi şi doar zboruri de legătură, având în vedere marile oraşe care se află pe lista destinaţiilor.

Blue Air este o companie aeriană low-cost care se bucură de o mare apreciere în rândul pasagerilor atât datorită preţurilor accesibile, modalităţii simple de check-in online gratuit, cât şi condiţiilor de călătorie.

La aeroport

Aeroportul Internaţional “George Enescu” Bacău oferă posibilitatea parcării maşinii dumneavoastră în una dintre cele două parcări cu acces gratuit aflate de-o parte şi de alta a terminalului de pasageri. În interiorul aeroportului aveţi la dispoziţie un bancomat care funcţionează non-stop, precum şi automate de cafea, băuturi răcoritoare şi gustări în zona de aşteptare şi în terminalul pentru zboruri externe.

Până să ajungeţi la aeroport vă recomandăm să vă bucuraţi de ceea ce oraşul Bacău vă oferă, biserici pictate în stiluri diferite, casa memorială George Enescu, mănăstirea Bogdana, casa memorială George Bacovia sau de ce să nu vă cazaţi pentru o noapte sau două în staţiunea Slănic-Moldova, staţiune balneară în care vă puteţi relaxa înainte de o călătorie.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.