Hartă

Zboruri din Constanţa Kogalniceanu

Cum puteţi ajunge la aeroport

Constanţa este cel mai mare oraş port din bazinul Mării Negre şi cel mai vechi oraş atestat din ţară.

Aeroportul se află la 24 km de Constanţa şi se numeşte Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa, deoarece se află pe teritoriul administrativ al comunei Mihail Kogălniceanu.

Există o mulţime de variante rutiere pentru a ajunge la aeroport, însă şi legături din autogările din Constanţa, gară sau port.

Destinaţii şi companii aeriene

Zborurile care sunt operate de pe aeroportul din Constanţa au ca destinaţie Turcia. Mereu există câte ceva de făcut în această destinaţie de vacanţă, fie că alegeţi una dintre staţiunile turistice cu servicii excelente, fie că doriţi doar să admiraţi oraşele mari şi stilul de viaţă al oamenilor de aici, fie că mergeţi doar pentru cumpărături. Oricare ar fi scopul dumneavoastră cu siguranţă vă veţi întoarce mulţumiţi. Compania aeriană care operează aceste zboruri este Turkish Airlines. În funcţie de perioada din an în care căutaţi zboruri de pe acest aeroport, puteţi găsi şi alte curse tip charter spre alte destinaţii oferite de diverse companii aeriene.

Aeroportul este unul primitor, poartă către destinaţia dumneavoastră de vacanţă. Există planuri de dezvoltare a aeroportului, fapt ce va duce la creşterea considerabilă a numărului de pasageri, companii aeriene şi implicit la diversificarea destinaţiilor de călătorie.

La aeroport

Parcarea oferită de aeroport este gratuită şi cuprinde un număr de aproximativ 300 de locuri de parcare. Trebuie să urmăriţi indicatoarele pentru zonele de parcare în funcţie de durata de timp pentru care optaţi să lăsaţi maşina aici. În incinta aeroportului puteţi găsi un cabinet medical care vă sta la dispoziţie pentru orice urgenţă medicală apărută.

În terminalul de plecări beneficiaţi de acces gratuit la reţeaua de internet wireless.

Constanţa este un oraş frumos din care puteţi să vă începeţi călătoria, iar dacă mai aveţi timp la dispoziţie puteţi foarte bine să daţi o fugă până pe malul Mării Negre. Aici veţi găsi o mulţime de hoteluri, pensiuni sau moteluri în care puteţi să vă petreceţi noaptea.

Vara este sezonul cel mai aglomerat pe malul Mării Negre, sezon în care puteţi alege şi alte destinaţii cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu deoarece sunt introduse diverse curse charter.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Constanţa Kogalniceanu

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.