Hartă

Zboruri din Craiova

Cum puteţi ajunge la aeroport

Aeroportul Craiova este situat la 7 km de orașul Craiova, în partea Sud – Vest. Aeroportul a fost înființat în anul 1938. În perioada 1938 și 1956 aeroportul nu avea servicii pentru pasageri, însă acest lucru s-a schimbat, astăzi aeroportul fiind unul dintre cele care operează zboruri regulate către diferite destinații. Aeroportul are conexiune cu orașul prin linia de transport public numărul 9 care circulă la un interval de 30 de minute în fiecare zi. Puteți ajunge la aeroport și cu taxiul, costul fiind unul rezonabil.

Destinaţii şi companii aeriene

Compania aeriană care deservește aeroportul Craiova este Wizzair. Zborurile directe către destinații precum Londra, Milano, Roma, Bologna, Dortmund sau Barcelona sunt foarte apreciate de pasagerii din această parte de țară. Orarul zborurilor poate fi accesat ușor, iar majoritatea destinațiilor de călătorie disponibile de pe acest aeroport se regăsesc în ofertele agențiilor de turism și a agențiilor de bilete de avion. Aeroportul din Craiova este un punct cheie din partea de sud a României, facilitând transportul pasagerilor spre diferite locații.

La aeroport

Aeroportul dispune de o parcare publică, care are și locuri speciale pentru persoane cu mobilitate redusă. În incinta aeroportului există 2 spații special amenajate pentru mame și copii fiind dotate corespunzător pentru diferite situații. În terminalul de plecări și în zona securizată exista două snack baruri unde se poate servi și cafea și răcoritoare, există și o sală de protocol și internet gratuit în întreg aeroportul.

La intrare în aeroport puteți găsi un bancomat pentru retragere de numerar și efectuare plăți, iar dacă aveți nevoie de alte informații, în incinta aeroportului există un birou pentru informații bancare și un birou pentru informații referitoare la zborurile operate de compania Wizzair.

Cele mai ieftine zboruri din...

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.