Hartă

Zboruri din Iaşi

Cum puteţi ajunge la aeroport

Aeroportul Internațional Iași se află la 8 km de orașul Iași, în partea de Nord - Est. Acest aeroport este printre cele mai vechi din România, începându-și activitatea în anul 1926. Puteți ajunge la aeroport în doar 15 minute, folosindu-vă de mașina personală, iar apoi puteți lăsa mașina în parcarea aeroportului. Taxiul este o altă opțiune, la fel și linia specială de autobuz care face legătura între aeroport și centrul orașului. Biletele pentru acest traseu pot fi achiziționate și prin intermediul SMS-ului.

Destinaţii şi companii aeriene

TAROM-ul este compania care operează zboruri de pe aeroportul Iași cu destinația București. Această cursă vine în ajutorul celor care nu au suficient timp la dispoziție pentru a călători cu mașina sau trenul, fiind o opțiune rapidă și sigură la îndemâna oricui. Cursele internaționale sunt operate de Wizzair, TAROM și Austrian spre destinații precum Viena, Roma, Bologna, Torino, Londra sau Tel Aviv. În anumite perioade din an sunt introduse și curse charter spre diferite destinații de vacanță pentru care există un interes semnificativ.

La aeroport

Aeroportul din Iași are un singur terminal, de unde pleacă atât cursele interne, cât și cele internaționale. La aeroport beneficiați de servicii pentru bagaje sau bagaje pierdute, restaurante, acces internet, ghișeu pentru orice tip de informații, orarul zborurilor, rezervări pentru transport, dar și servicii medicale dacă este cazul. Parcarea pe care aeroportul o pune la dispoziție călătorilor are un număr de 200 de locuri în regim de autotaxare.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Iaşi

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.