Hartă

Zboruri din Suceava Salcea

Cum puteţi ajunge la aeroport

Aeroportul Internaţional “Ştefan cel Mare” Suceava se află localizat în oraşul Salcea, judeţul Suceava. Distanţa dintre aeroport şi oraşul Suceava este de 12,5 km.

Aeroportul din Suceava se doreşte a fi o poartă de intrare către Bucovina, una dintre cele mai frumoase regiuni ale României, cunoscută pentru peisajele sale extraordinare, dar şi pentru bisericile şi mănăstirile care atrag numeroşi turişti anual.

La aeroport se poate ajunge cu maşina personală, dar şi cu autobuze, tren sau taxi.

Destinaţii şi companii aeriene

Aeroportul se dezvoltă în permanenţă prin modernizarea pistei de decolare/aterizare, a platformei de îmbarcare, a sistemului de balizaj şi construirea unui turn de control.

Compania aeriană TAROM este cea care efectuează zboruri regulate către Bucureşti, acest oraş fiind un important punct de legătură între marile oraşe ale Europei şi nu numai. Pasagerii care pleacă de pe aeroportul din Suceava spre Bucureşti îşi pot continua călătoria spre oraşe precum Londra, Amsterdam, Paris, Roma, Istambul, Tel-Aviv, Munchen şi multe altele.

Oricare dintre aceste frumoase oraşe au câte ceva inedit de oferit vizitatorului, o experienţă nouă menită să aducă un plus de farmec. Centrul Londrei este plin de clădiri importante şi cunoscute precum Big Ben, Palatul Westminster – Casa Parlamentului sau catedralele impunătoare, Parisul atrage turiştii cu faimosul Turn Eiffel, dar şi bulevardul Champs Elysees, iar Istambulul cu moscheele şi bazarurile sale este de asemenea o destinaţie de luat în considerare.

La aeroport

Chiar dacă nu ajunge la talia marilor aeroporturi din lume, nu înseamnă că aeroportul din Suceava nu are servicii de oferit pasagerilor săi.

În terminalul de plecări aveţi acces gratuit la reţeaua de internet wireless; dacă aveţi nevoie de servicii medicale neprevăzute puteţi oricând să apelaţi la centrul special destinat situaţiilor de acest gen; există bancomat în cazul în care mai aveţi nevoie de bani cu dumneavoastră, iar dacă aveţi nevoie de orice fel de informaţii legate de traficul aerian puteţi să le solicitaţi de la biroul de informaţii.

Opţiunile de cazare în apropiere de aeroport sunt variate, începând cu oraşul Suceava unde găsiţi ofertele hoteliere, dar puteţi lua în considerare şi pensiunile din apropiere.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Suceava Salcea

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.