Hartă

Zboruri din Satu Mare

Cum puteţi ajunge la aeroport

Aeroportul Internaţional Satu Mare se află la o distanţă de 9,5 km de oraşul Satu Mare şi este unul dintre cele mai vechi aeroporturi de pe teritoriul ţării.

Puteţi ajunge aici cu maşina personală, cu taxiul sau cu autobuzele care circulă regulat din oraş. 

Destinaţii şi companii aeriene

Aeroportul din Satu Mare are un mare potenţial de dezvoltare, lucru ştiut foarte bine de cei care se ocupă de gestionarea lui. Există planuri de dezvoltare pentru a atrage mai multe companii aeriene care să ofere o gamă mai mare de destinaţii de călătorie. Deocamdată zborurile care pleacă de pe acest aeroport sunt interne şi sunt operate de către compania aeriană TAROM cu destinaţia Bucureşti.

Puteţi opta pentru un zbor Satu Mare – Bucureşti, iar de acolo să aveţi legătură directă către destinaţia pe care o doriţi. Este mult mai comod şi simplu să apelaţi la această modalitate, decât să vă deplasaţi cu maşina sau autobuzul.

Preţurile sunt accesibile şi dacă achiziţionaţi din timp biletul de avion veţi rămâne de-a dreptul surprinşi de ofertele de care puteţi beneficia. Există şi turişti străini care doresc să ajungă în capitala ţării noastre şi preferă să vină până în Satu Mare şi de aici să zboare până la Bucureşti.

La aeroport

În aeroport există bancomate pentru a scoate bani în cazul în care aveţi nevoie, aveţi acces la parcarea gratuită, special amenajată pentru a vă putea lăsa maşina personală, există spaţii comerciale de unde puteţi să vă achiţionaţi mâncare, băuturi răcoritoare sau cafea şi un bar unde vă puteţi petrece timpul cât aşteptaţi pentru procedura de îmbarcare. Pentru cei interesaţi, aeroportul pune la dispoziţie şi un salon VIP, special pentru conferinţe sau întâlniri.

Dacă vă interesează anumite servicii turistice, veţi putea obţine informaţii de la biroul special conceput pentru acest tip de informaţii.

Personalul aeroportului încearcă să vă facă cât mai plăcută experienţă procedurilor necesare în aeroport, iar pentru orice tip de informaţie de care aveţi nevoie, nu ezitaţi să le adresaţi întrebări.

Cele mai ieftine zboruri din...

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.