Hartă

Zboruri din România

Cum puteţi ajunge la aeroport

Aeroportul Internaţional Timișoara “Traian Vuia” se află la 12 km de orașul Timișoara, în partea de N-E. Puteți ajunge la aeroport cu taxiul, autobuzul sau cu mașina proprie deoarece aeroportul dispune de o parcare special amenajată pentru mașinile pasagerilor. Liniile de autobuz care circulă pe această rută sunt E4 - Expresul 4 – face legătura de la aeroport și până în centrul orașului Timișoara și E4b- Expresul 4 barat – face legătura de la aeroport cu gara centrală a orașului Timișoara. Dacă locuiți în apropiere de Timișoara și nu aveți mașină, o altă variantă este trenul, iar apoi autobuzul din gară până la aeroport.

Destinaţii şi companii aeriene

Aeroportul Internaţional Timișoara “Traian Vuia” este al treilea aeroport ca mărime de pe teritoriul României. Terminalele aeroportului au fost modernizate pentru a oferi pasagerilor o experiență cât mai plăcută atunci când călătoresc de pe acest aeroport, atât pentru zboruri interne, cât și pentru cele internaționale.

Din Timișoara se poate zbura în București, Paris, Dortmund, München, Milano - Bergamo, Bologna, Roma, Treviso, Verona, Londra - Luton, Barcelona, Madrid sau Valencia. Compania aeriană care operează zborurile către București este TAROM-ul, iar Wizzair și Lufthansa sunt cele care operează zborurile internaționale.

La aeroport

Pentru confortul pasagerilor și pentru a face ca timpul de așteptare al zborului să treacă mai ușor, aeroportul din Timișoara pune la dispoziția călătorilor o serie de facilități.

Accesul la salonul VIP se face pe bază de card - Entry pass sau pe baza invitației puse la dispoziție de agenția care operează zborul dumneavoastră. În acest salon aveți la dispoziție televizor, fax, copiator, internet, publicaţii naţionale și internaţionale, dar și un mini-bar. Acest tip de salon se găsește atât în terminalul pentru zboruri interne, cât și în cel pentru zboruri internaționale.

Pentru mamele care călătoresc cu copii mici, există saloanele mama și copilul, saloane speciale pentru schimbarea sau alăptarea copilului. Beneficiați de internet gratuit în ambele terminale ale aeroportului, de magazine cu taxe reduse pentru cumpărături, baruri și restaurante, bancomate și birou de informații pentru orice problemă care poate să apară.

Aeroportul pune la dispoziție și două parcări, una de 285 locuri, iar cealaltă de 316 locuri. Contra unei taxe puteți să vă lăsați mașina în parcarea aeroportului atât cât este necesar. Se pot face și abonamente de parcare, în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.