Hartă

bilete de avion Argentina

A doua țară ca mărime din America de Sud, Argentina este o țară captivantă, plină de frumuseți naturale și locul în care tangoul a luat naștere.

Se spune despre capitala țării, Buenos Aires, că ar fi cel mai european oraș al Americii de Sud. Este o metropolă vibrantă, care are ritmul în sânge, o capitală plină de energie pozitivă și culoare.

Cascadele Iguazu sunt unele din cele mai impresionante minuni ale lumii și unice pe continentul sudamerican. Se întind pe o suprafață de 1 km și peste 200 de cascade se varsă în lac. Cascadele oferă un spectacol natural constant datorită curcubeelor ce apar foarte des.

Salta, în nordul țării, la poalele muntelui San Bernardo reprezintă o altă atracție turistică. Biserica San Francisco amintește de perioada franciscană.

Tren de las Nubes, sau trenul spre nori, este una din cele mai înalte căi ferate din lume. Este foarte populară în rândul turiștilor din toată lumea. Viaductul este de o frumusețe arhitecturală impresionantă și totodată punctul cel mai înalt al excursiei. Numele acestui tren și a călătoriei exprimă cu adevărat experiența trăită, o adevărată excursie în nori.

Iubitorii de cultură și tradiție pot opta pentru vizitarea Inca Land. Este vorba despre un trib sudamerican fascinant, cu o istorie lungă și legendară.

Parcul Național Los Glaciares, aflat în Patagonia argentiniană, captivează datorită diversității sale. Aici se găsesc numeroase lacuri mici, diferite specii de păsări și munți înzăpeziți. Lago Argentino este cel mai cunoscut lac din parc. Pot fi observați ghețarii care plutesc pe apele lacului. Aceste formațiuni din gheață reprezintă atracția turistică cea mai populară.

Ghețarul Perito Moreno este un alt obiectiv relevant. Este impunător datorită cantității imense de gheață care se află aici. Ghețarul oferă un spectacol unic în fiecare primăvară, când gheața începe să se topească.

Valle del Rio de las Vueltos este un loc spectaculos ca priveliști pe care le oferă, ca de altfel, mai toate frumusețile naturale ale Argentinei. Este un loc presărat de cascade și adăpostește fascinante specii de animale și plante. Lacul Desierto este faimos datorită locației sale frumoase. De aici poate fi observat muntele Fitz Roy, în toată splendoarea sa.

Parcul Național Torres del Paine se află la granița cu Chile. Este dominat de o zonă muntoasă și are un habitat unic în țară. Aici se găsesc ghețari, cai sălbatici, lacuri, plante multicolore și vreme imprevizibilă.

Parcurile din Argentina oferă habitatul natural perfect pentru dezvoltarea animalelor în siguranță. Dorința autorităților este de a prezerva aceste locuri intacte și neatinse ca acum mii de ani.

Țara de Foc este cea mai sudică zonă din America de Sud și este formată din mai multe insule care aparțin atât Argentinei cât și Chile. Totodată, acest loc reprezintă poarta de trecere spre Antarctica. Ushuaia, orașul-port din această zonă este un oraș tipic de provincie, care reprezintă o combinație între satul de munte și ținutul fiordurilor. Viață sălbatică bogată, climatul și apa rece din această zonă oferă resurse nenumărate pentru un mediu de trai sigur.

Argentina este o destinație de vis, cu posibilități infinite, o țară plină de viață care își așteaptă vizitatorii în oricare perioadă a anului.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.