Hartă

Bilete avion Barcelona

Skyscanner te poate ajuta să găsești bilete de avion spre inima Cataloniei, Barcelona.  Este adevărat că Barcelona este o destinație populară vizitată de milioane de turiști în fiecare an. Dar pe cât de aglomerat e orașul pe atât de prietenoși sunt oamenii de aici.  Se zice că în Barcelona trebuie doar să colinzi străzile, să fii prietenos cu oamenii și să lași lucrurile să se întâmple în voia lor. Și dacă totuși agitația orașului e prea copleșitoare, Barcelona are numeroase locuri unde te poți relaxa pentru câteva clipe.

Amplasat pe malul mării, orașul este fermecător, elegant și plin de culoare, simbolizând în întregime opera și spiritul lui Gaudi. Toată coasta orașului este un exemplu de vibrație și culoare, și poți vedea multe atracții turistice precum mărețul Parc del Fòrum, cartierul Barceloneta- fostul cartier de pescari, sau chiar Port Vell- port și zonă comercială.

Casa oaselor (Casa Batllo), La Pedrera, Parc Guell sunt alte motive pentru a cunoaște mai multe despre opera și viața lui Gaudi, în timp ce pentru fanii jocului de fotbal, stadionul echipei FC Barcelona, Camp Nou, este un obiectiv care nu ar trebui ratat.

Barcelona este renumită pentru arhitectura sa modernistă uimitoare şi frumuseţea ei estetică; vei rămâne uimit plimbându-te prin Cartierul Gotic, admirând Sagrada Familia, capodopera neterminată a lui Gaudi, Satul spaniol (Poble Espanyol), Muzeul Național de Artă Catalană, sau Fântâna magică, situate pe dealul Montjuic.

Când vine vorba de muzică,  trebuie să știi că Barcelona organizează unele dintre cele mai bune festivaluri de muzică electronică - Sonar sau muzică indie - Primavera Sound. Majoritatea artiștilor fac o oprire în Barcelona în fiecare an așa că verifică calendarul, poate poți să îi vezi în Barcelona. 

După o raită la cumpărături la Portal del Angel sau Passeo de Gracia, cafenele la modă, barurile şi restaurante de La Rambla se trezesc la viaţă devenind una din cele mai animate și căutate zone turistice. Aici poți să servești tapas și să dansezi flamenco până în zori! În cartierele precum Gotic, Raval, San Antoni poți găsi mâncare foarte bună la prețuri bune. Dacă vrei ceva mai sofisticat, nu rata cluburile de lângă plajă, unde găsești tot ce dorești de la ceva simplu-o băutură de după-amiază până la cine de lux. Viața șic de noapte începe noaptea târziu în cluburi precum Opium, Aura Beach Club sau Sotavento.

Cu Skyscanner, poți să găsești bilete ieftine de avion spre Barcelona pentru o binemeritata excursie.

Viva Barcelona!

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Barcelona

Întrebări frecvente

Există un aeroport în Barcelona: Barcelona.
SkyUp Airlines, Transavia France, Oman Air, transavia, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, Azul Airlines și Laudamotion au zboruri directe către Barcelona.
Cea mai economică lună pentru a zbura către Barcelona este septembrie.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.