Hartă

Bilete avion Bodrum

O destinaţie de concediu de vis! Aşa se poate descrie staţiunea a căror ţărmuri sunt spălate de apele Mării Egee şi care reprezintă un loc deosebit, atât din punct de vedere peisagistic, cât şi cultural şi istoric. Aici, mitologia şi istoria se împletesc frumos, dând naştere magiei care înconjoară oraşul.

Bodrum mai este cunoscut şi ca Oraşul lui Herodot, deoarece este oraşul natal al acestuia. Puteţi ajunge aici cu avionul, aeroportul aflându-se la o jumătate de oră distanţă, iar variantele şi ofertele puse la dispoziţie de agenţii sunt dintre cele mai variate. Aveţi nevoie de paşaport şi viză de turist pentru a vă petrece vacanţa aici, iar viza se obţine în aeroport.

Ofertele de cazare sunt variate şi pentru buzunarul fiecăruia. Indiferent de condiţiile pe care le doriţi în ceea ce priveşte cazarea, cu siguranţă veţi găsi ceea ce vi se potriveşte.

Puteţi să vă bucuraţi de plajele minunate ale acestei staţiuni, să vă relaxaţi pe nisipul fin sau să vă aventuraţi în diferite activităţi de pe plajă, din oraş şi din împrejurimile acestuia. Dacă vă plimbaţi prin port puteţi să admiraţi luxoasele iahturi „parcate” aici, care mai de care mai impunătoare şi mândre, în contrast cu ruinele istorice prezente în oraş care vă vor întoarce în timp.

Nu rataţi Morile de Vânt chiar dacă se află ântr-o zonă mai puţin aglomerată, Mausoleul Halicarnas – care este considerat una dintre cele şapte minuni ale lumii antice, Amfiteatrul Antic care se păstrează foarte bine şi în zilele noastre, Muzeul de Arheologie Acvatică, iar plaja Yalikavak vă va tăia respiraţia prin peisajul pe care îl oferă. Lista obiectivelor turistice poate continua, însă trebuie trecute în revistă şi activităţile din timpul serii.

Bodrum este una dintre cele mai animate staţiuni, iar seara întreg oraşul se dezlănţuie. Barurile şi cluburile sunt foarte multe, va fi greu să faceţi o selecţie în acest sens. O seară trebuie dedicată barurilor în care se cântă muzică live. Veţi putea lua microfonul şi să vă încercaţi talentul în ale muzicii. Emoţiile vor dispărea repede după câteva pahare de vin, bere sau alte băuturi care se consumă în aceste locaţii, iar distracţia va fi la cote maxime.

După nebunia din timpul nopţii locul ideal pentru relaxare, în afară de plajă, îl reprezintă centrul de călărie. Indiferent dacă aveţi experienţă sau nu în acest domeniu, veţi găsi instructori dornici să vă ajute, să vă explice şi să vă îndrume, pentru ca experienţa de aici să fie una inedită.

Şi dacă tot sunteţi în Turcia, nu poate lipsi o zi de cumpărături. Turiştii se înghesuie în pieţe şi târguri pentru a cumpăra diverse lucruri, suveniruri, bijuterii sau pur şi simplu pentru a se plimba şi a vedea cum funcţionează negoţul în această parte de lume.

Dacă doriţi să evitaţi aglomeraţia, să aveţi parte de un concediu liniştit, iar temperaturiile să nu fie insuportabile, vizita în Bodrum trebuie plănuită la sfârşitul primăverii sau la începutul toamnei. În schimb, dacă sunteţi un iubitor al căldurii şi doriţi să aveţi parte de un concediu animat, lunile de vară sunt excelente pentru concediul dumneavoastră.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Bodrum

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.