Hartă

Bilete avion Bangkok

Dacă vrei să vă petreceţi vacanţa într-un loc de vis, unic prin arhitectură, să experimentaţi lucruri noi, să vă pierdeţi pur şi simplu în braţele unui oraş dornic să vă cuprindă, atunci Bangkok-ul nu trebuie să lipsească de pe lista dumneavoastră. Ofertele de zbor sunt dintre cele mai variate, deoarece Bangkok-ul sau „Oraşul Îngerilor”, cum mai este numit, este una dintre cele mai căutate destinaţii turistice.

Ajunşi pe aeroportul din Bangkok o să fiţi întâmpinaţi nu doar de căldură, aer umed şi lipicios, ci şi de taximetriştii dornici să vă ofere serviciile lor. Mare atenţie însă, nu vă lăsaţi înşelaţi şi cereţi neapărat să pornească aparatul.

Trafic infernal, maşini colorate, străzi aglomerate pline de comercianţi ambulanţi...toate acestea vă ameţesc şi se poate sa nu vă creeze o primă impresie prea bună. Greşit! O dată luat oraşul la picior, uitaţi de tot ce nu v-a plăcut. Da, gălăgia şi aglomeraţia încă sunt prezente, dar atenţia va fi repede acaparată de fructele şi florile exotice şi multicolore, al căror nume probabil nu o să-l reţineţi niciodată, de multitudinea templelor şi clădirilor colorate, de pieţele cu mâncare unde pluteşte în aer un miros ameţitor de condimente. Este raiul gurmanzilor şi al celor dornici să încerce combinaţii de mâncăruri la care nici nu au visat. Gândaci, scorpioni prăjiţi, caracatiţe şi alte delicatese, explozii de arome prezente pe străzi, papile gustative răsfăţate de gusturi noi şi uimitoare...doar câteva idei pentru a vă contura o mică parte din Bangkok.

Capitala Thailandei îmbină modernul cu tradiţionalul, iar cel mai bine se poate observa în ceea ce priveşte arhitectura. O croazieră pe râul Chao Phraya nu vă salvează doar de traficul aglomerat din oraş, ci vă încântă privirea şi cu templele, clădirile tradiţionale şi zgârie-norii prezenţi în Bangkok.

Şi pentru că am menţionat templele, trebuie să ştiţi ca există numeroase şi nu trebuie să rataţi o vizită măcar la unul dintre ele, iar printre cele mai vizitate de turişti sunt: Marele Palat, Templul lui Buddha de Smarald sau Wat Phra, Templul Apusului sau Wat Arun, Templul lui Buddha culcat sau Wat Pho. Această faţă a Bangkok-ului vă îndeamnă la linişte sufletească şi meditaţie, fiind o lume a păcii interioare.

Neapărat de bifat este inedita piaţă plutitoare, iar dacă vă mai permite timpul, puteţi să vizitaţi ferma de crocodili, ferma de şerpi şi grădina zoologică. Cumpărături puteţi face atât ziua, cât şi noaptea, deoarece multe străzi se transformă seara în zone de cumpărături. Găsiţi preţuri accesibile, deci nu porniţi în Bangkok cu bagajul plin. După o zi agitată, un masaj thailandez este tot ceea ce vă puteţi dori, că doar sunteţi la el acasă. Viaţa de noapte este una extraordinară, o mulţime de baruri, cluburi şi discoteci. Înainte cu o seară de plecare vă puteţi răsfăţa cu o băutură la înălţime la vestitul Sirocco, cel mai mare restaurant-terasa din lume, care se află la etajul 64, de unde puteţi admira tot oraşul.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Bangkok

Întrebări frecvente

Există 2 aeroporturi în Bangkok: Bangkok Suvarnabhumi și Bangkok Don Meung.
Gulf Air, Oman Air, Batik Air, Bangkok Airways, Scoot, Norwegian, GoAir și Thai VietJet Air au zboruri directe către Bangkok.
Cea mai economică lună pentru a zbura către Bangkok este mai.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.