Hartă

Bilete de avion Basel

Basel este un oraș mai puțin explorat turistic decât celelalte zone ale Elveției. Totuși, orașul are foarte multe de oferit potențialilor săi vizitatori. Este un oraș cu un aer medieval aparte, în care se simt influențele celtice, germanice și romane.

Este așezat la începutul lanțului muntos Jura și străbătut de râul Rin. Râul oferă oportunitatea unor croaziere relaxante și superbe datorită frumoaselor priveliști pe care le oferă.

Catedrala din Basel este una dintre principalele atracții turistice ale orașului. Aceasta este decorată cu sculpturi aparținând stilului romanic. În spatele catedralei se află faleza care oferă o priveliște uluitoare asupra orașului.

Urmele ocupării romanice pot fi observate în imediata vecinătate a Baselului, la Augusta Raurica. Acesta este un veritabil muzeu în aer liber unde se află un amfiteatru roman foarte bine conservat. În acest loc se organizează ocazional diverse evenimente muzicale.

Basel este un oraș al artelor și în același timp cel mai artistic oraș din Elveția. Muzeul Fundației Beyeler stă mărturie acestui fapt. Acesta găzduiește opere de artă de o valoare inestimabilă. O vizită la acest muzeu vă va oferi oportunitatea de a admira lucrări ale unor mari artiști precum Picasso, van Gogh sau Monet. Alte muzee demne de vizitat ar fi Muzeul de Artă Contemporană, Muzeul Muzicii, Muzeul de Artă Antică sau Muzeul de Istorie, cel din urmă fiind unul din cele mai importante din Elveția. Aceste muzee sunt speciale și datorită stilulurilor arhitecturale ale clădirilor, deosebit de frumoase.

O plimbare la Grădina Zoologică reprezintă un mod perfect de relaxare atât pentru adulți, cât și pentru copii. Este un loc aparte, deoarece găzduiește multe specii de animale pe cale de dispariție.

În fiecare an, în luna martie are loc cel mai mare carnaval din Elveția. Acesta durează trei zile, timp în care participanții zburdă pe străzile orașului costumați în diverse personaje, adeseori ironizând persoane publice. Este un eveniment mult așteptat de localnici și este caracterizat de multă culoare și veselie.

Un loc numai bun pentru cumpărături este Marktplatz, unde împătimiții de shopping pot cumpăra aproape orice și se pot plimba liniștiți pe străzi, aceasta fiind o zonă exclusiv pietonală. Marktplatz este un loc plin de tarabe cu legume, fructe și brânzeturi, dar și cu magazine cochete.

Basel este un oraș care merită mai multă atenție. Cele enumerate mai sus sunt doar câteva dintre motivele pentru care ați putea opta pentru o destinație de vacanță simplă, elegantă, veselă și presărată de frumuseți naturale.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Basel Mulhouse Freiburg

Întrebări frecvente

Există 2 aeroporturi în Basel: Basel Mulhouse Freiburg și Mulhouse.
Delta, KLM Cityhopper, KLM, Chair Airlines, Eurowings Europe, Kenya Airways, Air Mauritius și GOL Linhas Aéreas au zboruri directe către Basel Mulhouse Freiburg.
Cea mai economică lună pentru a zbura către Basel Mulhouse Freiburg este martie.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.