Hartă

Bilete avion Budapesta

Orașul podurilor peste Dunăre

Căutați cele mai ieftine bilete de avion spre Budapesta, unul din cele mai frumoase orașe din Europa Centrală, o bijuterie pe Dunăre.

De o deosebită splendoare arhitecturală, Budapesta oferă un amestec de stiluri, de la baroc, neoclasic până la art nouveau, o adevărată încântare pentru orice privitor.

Atracțiile prezente la tot pasul, parcurile mari, plimbările cu vaporașul pe Dunăre, cafenelele în care se servesc prăjituri delicioase, și băile termale, multe la număr, atrag turiști din toate colțurile lumii. Nu ar trebui ratate: Marea Sinagogă, Centrul Memorial al Holocaustului, vederea clădirii Parlamentului de pe podul cu lanțuri, insula Margareta, plimbările pe Dunăre și Bastionul Pescarilor.

Amatorii de fotografii inedite vor fi încântați de panoramele incredibile de pe dealul Gellert asupra orașului.

Găsiţi cele mai bune oferte pentru bilete de avion spre Budapesta pe Skyscanner. Comparaţi tarifele oferite de peste 600 de companii aeriene şi cele mai bune agenţii de turism pentru a găsi cele mai ieftine bilete de avion, pe un singur site.

Skyscanner este un motor de căutare de zboruri gratis, rapid şi uşor de utilizat, astfel încât după selectarea zborului dorit, sunteți redirecționați pe site-ul companiei aeriene pentru a rezerva direct zborul. Nimic mai simplu! Utilizaţi caseta de căutare pentru a introduce datele călătoriei, apoi lăsați Skyscanner să găsească pentru dvs. cele mai ieftine bilete de avion.

Căutați bilete de avion spre Budapesta pentru a descoperi bunătățile culinare ungurești servite în restaurantele locale, începând cu o porție de gulaș și un Tokai!  

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Budapesta

Întrebări frecvente

Există un aeroport în Budapesta: Budapesta.
Delta, KLM Cityhopper, Transavia France, KLM, Singapore Airlines, Danish Air Transport, Eurowings Europe și Shanghai Airlines au zboruri directe către Budapesta.
Cea mai economică lună pentru a zbura către Budapesta este februarie.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.