Hartă

Bilete avion Buenos Aires

Buenos Aires este un oraş care trebuie să îşi găsească locul pe lista dumneavoastră de destinaţii de vacanţă.

Atunci când decideţi să plecaţi în concediu în Buenos Aires cel mai important este biletul de avion. Preţurile diferă de la companie la companie, iar pentru a obţine o ofertă pe placul dumneavoastră trebuie să începeţi din timp căutarea şi să comparaţi ofertele puse la dispoziţie. Acestea fiind spuse, trecem mai departe!

Capitala Argentinei vibrează zi şi noapte pe ritmurile tangoului, imposibil să nu reuşiţi să prindeţi mişcările de bază ale acestui dans.

Clădirile colorate, oameni zâmbitori, amestec de culturi şi obiceiuri, restaurante cu specific argentinian, zone întregi pentru cumpărături şi numeroase obiective turistice de vizitat - asta are de oferit Buenos Aires.

Piaţa Principală sau Plaza de Mayo se află în centrul oraşului. Este un bun loc de plecare pentru diversele obiective pe care decideţi să le vizitaţi. Această piaţă a stat martor revoluţiei care a dus la independenţa Argentinei şi astfel a devenit un loc important al capitalei.

Cei pasionaţi de cultură pot să îşi rezerve timp pentru a vizita muzeele din acest oraş. Printre ele amintim Muzeul de Artă Latino-Americană, Muzeul Xul Solar şi Muzeul Evita. Plimbările prin parcuri vă pot aduce linişte şi totodată vă puteţi recreea, făcând o pauză de la oraşul care absoarbe toate puterile cu scopul de a vă impresiona.

Printre cele mai interesante şi spectaculoase librării din lume se numără şi El Ateneo, şi după cum aţi ghicit se află aici, în Buenos Aires.

Dacă doriţi să vedeţi cum arată cel mai vechi cartier din Buenos Aires, atunci trebuie să ajungeţi la San Telmo. La sfârşit de săptămână este foarte aglomerat datorită evenimentelor care au loc, însă în cursul săptămânii vizita dumneavoastră va fi mai lejeră.

Restaurante găsiţi la tot pasul, cafenele la fel, ce să mai vorbim de cluburi şi discoteci care se deschid la lăsarea serii şi din care răsună muzica până dimineaţa. Oamenii se distrează, apreciază buna dispoziţie şi îi antrenează pe doritori pe ritmurile tangoului.

Prin oraş vă puteţi deplasa cu autobuze, metrou sau taxi, iar dacă distanţele nu sunt foarte mari, vă invităm la o plimbare pentru a admira diversitatea arhitecturală prezentă în Buenos Aires, pentru a interacţiona cu locuitorii oraşului sau cu alţi turişti, sau pur şi simplu pentru a vă lăsa fermecat de peisajul extraordinar oferit de această capitală.

Paşaportul este obligatoriu pentru a vă deplasa în Argentina, iar pentru o şedere care nu depăşeşte 90 de zile nu aveţi nevoie de viză.

Perioada cea mai bună de vizitat Buenos Aires este în lunile septembrie - noiembrie, martie – mai, când în acest colţ de lume este primăvară, respectiv toamnă. Temperaturile sunt mai acceptabile în aceste perioade. Dar dacă doriţi să scăpaţi de temperaturile cu minus din România şi să vă bucuraţi de caniculă, atunci din decembrie şi până în februarie vă puteţi bucura de vară în Buenos Aires.

Să nu uitaţi să vă puneţi în bagaj sau să vă cumpăraţi din aeroport adaptor pentru prize, acestea fiind diferite în America Latină.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Buenos Aires

Întrebări frecvente

Există 2 aeroporturi în Buenos Aires: Buenos Aires Ministro Pistarini și Buenos Aires Jorge Newbery.
Delta, Sky Airline, KLM, Air New Zealand, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, Cubana și Azul Airlines au zboruri directe către Buenos Aires.
Cea mai economică lună pentru a zbura către Buenos Aires este noiembrie.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.