Hartă

Bilete avion Koln

Germania are oraşe extraordinare, frumoase şi curate, bine organizate şi care merită vizitate, iar Köln este unul dintre ele.

Se află în top 10 oraşe mari ale Germaniei, ocupând locul al patrulea. Este o destinaţie turistică foarte căutată datorită obiectivelor pe care le oferă, dar în acelaşi timp are şi o importanţă economică semnificativă.

De vizitat

Domul Sf. Petru este cea mai mare clădire de acest gen din lume, construit în stil gotic. Este principala atracţie a oraşului, iar odată ce veţi păşi în interiorul acestuia veţi înţelege şi de ce este atât de renumit. Construcţia impresionantă se află în centrul istoric al oraşului. De aici puteţi porni către zona pietonală Hohe Strasse, zonă dedicată cumpărăturilor, iar în capătul acestei străzi găsiţi clădirea celei mai vechi primării din ţară. Puteţi să vizitaţi muzee precum cel de Artă, Muzeul Ludwig, Muzeul Romano-Germanic sau să vă plimbaţi cu telegondola deasupra Rinului unde veţi obţine şi o imagine a întregului oraş.

Köln este un oraş verde, cu o mulţime de parcuri şi locuri pentru activităţi în aer liber. Parcul care se află pe malurile Rinului îi poartă numele şi veţi găsi o mulţime de activităţi interesante de care vă puteţi bucura dacă ajungeţi aici. Dacă vremea este capricioasă şi rece, în parc există un centru spa la care puteţi să apelaţi pentru saună, baie sau tratamente care vă vor pune sângele în mişcare.

În Köln este şi o grădină zoologică şi una botanică. Sunt printre cele mai frumoase din Germania şi numărul vizitatorilor care anual le trec pragul este foarte mare.

De neratat este o croazieră pe Rin, iar durata acesteia poate să difere în funcţie de traseul ales. Lângă gară se află un pod pe care îndrăgostiţii pun lăcăţele cu numele lor şi aruncă cheia în apă; astfel dragostea va fi veşnică, iar relaţia va avea parte doar de momente fericite. Este un loc romantic şi foarte căutat mai ales la ceas de seară.

Şi tot seara este recomandat să mergeţi la unul din cluburile unde se cântă muzică live, deoarece atmosfera este incredibilă.

Sunt o mulţime de restaurante pe malul Rinului unde se poate mânca foarte bine, meniul bogat şi diferit.

Ca şi mijloc de deplasare prin oraş este recomandat şi preferat tramvaiul, atât de turişti cât şi de locuitorii permanenţi, deoarece legăturile pentru a ajunge dintr-o parte într-alta a oraşului sunt excelente. Infrastructura este foarte bine pusă la punct şi se poate ajunge relativ repede dintr-un loc în altul.

Un loc dulce care trebuie vizitat în Köln este Muzeul de Ciocolată; vă veţi plimba printre râuri de ciocolată şi neapărat trebuie să cumpăraţi câteva sortimente.

Dacă ajungeţi în preajma sărbătorilor de iarnă în Köln, veţi fi impresionaţi de târgurile de Crăciun, de luminiţele multicolore, de bucatele care le găsiţi de vânzare, dulciuri numeroase şi alte delicii care se comercializează doar în această perioadă.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Koln

Întrebări frecvente

Există un aeroport în Koln: Koln.
Singapore Airlines, Eurowings Europe, Air Arabia Maroc, IranAir, Alitalia CityLiner, eurowings, Pobeda și Alitalia au zboruri directe către Koln.
Cea mai economică lună pentru a zbura către Koln este octombrie.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.