Hartă

Bilete avion Cancún

Destinaţie exotică, fabuloasă, atractivă şi fermecătoare!

Pe plaiurile mexicane se găseşte un oraş foarte cunoscut în întreaga lume datorită plajelor sale, al nisipului fin, al apei de culoarea turcoazului. Este vorba de Cancun şi nu ar mai avea nevoie de nicio prezentare. Cu toate acestea sunt anumite lucruri de menţionat pe care orice aspirant la un concediu în acest mic colţ de rai trebuie să le ştie, şi asta deoarece Cancun nu înseamnă doar plajă.

De exemplu, dacă tot ajungeţi în această zonă, merită să faceţi cunoştinţă cu civilizaţia Maya. În apropiere de Cancun se află numeroase locuri care păstrează urmele acestei civilizaţii, atât de admirate, misterioase şi fascinante.

Puteţi să optaţi pentru diferite excursii la peşteri, la insulele din apropiere, să înotaţi cu delfinii, să vizitaţi parcurile naturale din apropierea oraşului, să petreceţi cel puţin câteva ore la unul dintre parcurile de distracţii, să faceţi snorkeling şi lista poate continua.

Peisajele parcă desprinse din poveşti care se vor aşterne în faţa ochilor dumneavoastră vă vor face să credeţi că visaţi. O mică ciupitură este suficientă pentru a vă da seama că nu este un vis, este realitatea şi momentele acelea vă vor rămâne întipărite în minte mult timp. Aparatul de fotografiat nu poate să lipsească, pozele la apus sau răsărit de soare sunt necesare, mai ales că veţi avea pe fundal unul dintre cele mai apreciate şi superbe locuri de pe planetă.

Oraşul Cancun se împarte în două zone: cea unde se află hotelurile, adică o insulă de 18 kilometri şi zona continentală, unde trăiesc locuitorii permanenţi ai oraşului. Podul care leagă cele două zone este considerat o punte între două lumi diferite. La capitolul hoteluri aveţi la dispoziţie o mulţime de variante, în funcţie de bugetul alocat concediului.

Acest oraş s-a dezvoltat foarte mult în ultima perioadă, serviciile sunt excelente, iar datorită acestui fapt turiştii îl preferă chiar dacă pentru unii este o locaţie destul de îndepărtată. În momentul în care păşiţi pe aeroportul din Cancun o să uitaţi de oboseală, de diferenţa de fus orar, de durata zborului, tot ce veţi vrea să faceţi este să ajungeţi pe plajă şi să profitaţi cât mai mult de zilele petrecute aici.

Bucătăria mexicană vă poate lua prin surprindere, merită să încercaţi câteva dintre preparatele tradiţionale, dar în acelaşi timp restaurantele şi hotelurile vă pun la dispoziţie şi mâncare europeană.

Distracţia nu are limite în Cancun! Barurile şi cluburile vibrează până la răsăritul soarelui, shoturile de tequila sunt nelipsite, la fel şi margarita sau cocktailuri exotice.

La o plimbare prin staţiune este imposibil să nu daţi peste mariachi care înveselesc atmosfera cu ritmul şi cântecele lor. Un suvenir inedit din Cancun este cu siguranţă un sombrero pe care va trebui să îl purtaţi pe cap la întoarcere, deoarece nu încape în bagaj.

Cea mai bună perioadă pentru concediu în Cancun sunt lunile decembrie, ianuarie şi februarie. Bagajul nu trebuie să fie încărcat, câteva haine subţiri şi o mulţime de costume de baie este tot ce aveţi nevoie.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Cancún

Întrebări frecvente

Există un aeroport în Cancún: Cancún.
Delta, Sky Airline, KLM, Air New Zealand, GOL Linhas Aéreas, Cubana, Azur Air și TUI au zboruri directe către Cancún.
Cea mai economică lună pentru a zbura către Cancún este ianuarie.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.