Hartă

Bilete avion Germania

Vizitează  Germania!

Fie că ești pasionat de sporturi de apă, de cultură sau istorie, de vinuri de soi sau romantism, Germania are de oferit de toate pentru fiecare. Dar înainte de toate, iată câteva informații de preț de reținut despre această țară: moneda oficială este euro, limba oficială este germana,  diferența de fus orar este de -1 oră față de orarul din România. Germania este țară membră UE, parte din spațiul Schengen, așadar nu sunt restricții de călătorie pentru cetățenii români. 

Iată câteva dintre lucrurile pe care ai putea și ar trebui să le faci în Germania:costumează-te pentru carnavalul din Koln,  petrece cu muzică, bere și covrigi pretzels la Oktoberfest,  trăiește magia din Castelul Neuschwanstein, înoată de-a lungul stâncilor Rugen, fă o drumeție prin Black Forrest (Pădurea Neagră), plimb-te pe râul Rin, sau fă o plimbare romantică cu mașina pe Allgau.

Peisajul Germaniei este caracterizat îndeosebi de păduri, castele și pâraie. Faimoasa pădure-Black Forrest (Pădurea Neagră), situată în sud-vestul Germaniei, de unde izvorăște Dunărea, se întinde pe o suprafață mare de lungime oferind multe drumeții romantice pe potecile păduroase. Pentru a păstra o atmosferă de poveste, cu legende, mituri și basme, vizitează Castelul Neuschwanstein construit în stil romantic impetuos pe un deal. Castelul ascunde multe bogății și secrete în spatele ușilor sale și poate fi comparat prin grandoare cu Disneyland.

Este doar un mit faptul că Germania nu are destinații turistice pentru sezonul de vară. Dacă ești pasionat de sporturile de apă-precum sailing sau windsurfing,  atunci plajele vântoase cu nisip alb sunt locul ideal pentru a evada în relaxare.  Încearcă să ajungi la Rügen, Sylt sau Föhr.

Germania este cu siguranță țara festivalurilor de voie bună și muzică. Carnalul de la Rio are un rival pe cinste în Carnavalul de la Koln. Lumea se îmbracă în costume animate și clovni și defilează în celebra paradă pe străzile orașului. Poți sărbători cu ei cântând Viva Colonia cu un pahar de bere Kolsch, cu flori și bomboane.

Berlin, capitala țării, este un oraș care inspiră cultură și istorie. Pe lângă lista interminabilă de muzee de vizitat în Berlin (Topography of Terror, Jewish Museum, Deutsche Historisches Museum, muzeul Pergamon), sigur nu ai cum să ratezi faimoasa Poartă Brandeburg, de arhitectură impresionantă neo-clasică, unul dintre reperele de referință ale Germaniei.

Caută acum gratuit cu Skyscanner zboruri ieftine spre Germania!

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.