Hartă

Bilete avion Dubai

Oaza din deșert

Pentru o experiență unică în viață, într-una din cele mai gereroase destinații de vacanță din lume, căutați cele mai ieftine bilete de avion spre Dubai!

Orașul pare a fi un miraj, însă opulența, extravaganța si materialismul Dubaiului duse la un nivel amețitor, sunt toate cât se poate de reale. Din prima clipă în care ajungeți in Dubai veți fi tratat ca o celebritate. Împătimiții de cumpărături se vor simți ca în paradis, pentru că aici se află cele mai mari mall-uri din lume, iar în fiecare an are loc un festival al shoppingului dedicat cumpărăturilor.

Dubai este orașul superlativelor, care uimește mereu prin proiectele sale grandioase: aici găsim singurul hotel de șapte stele din lume (Burj Al Arab), cel mai mare inel de aur din lume, cea mai mare pârtie de schi de interior (Ski Dubai), cel mai mare arhipelag artificial din lume, cel mai înalt zgârie-nori din lume (Burj Khalifa), cel mai mare covor din lume (poate fi văzut în Marea Moschee) iar lista poate continua.

O alternativă la sclipitorul Dubai, sunt excursiile în deșert, popasurile în taberele de beduini unde puteți fuma shisha, asculta muzică orientală și admira dansatoarele din buric.

Decoperiți o altă civilizație, un alt stil de viață guvernat de alte reguli cu ajutorul unui bilet de avion spre Dubai.

Găsiţi cele mai bune oferte pentru bilete de avion spre Dubai. Comparaţi pe site-ul nostru tarifele oferite de peste 600 de companii aeriene şi cele mai bune agenţii de turism în vederea găsirii celor mai ieftine bilete de avion!

Skyscanner nu este doar gratis, ci și rapid şi uşor de utilizat, astfel încât căutați preţurile cele mai convenabile, iar după selectarea zborului, sunteți redirecționați pe site-ul companiei aeriene pentru a rezerva direct zborul. Nimic mai simplu. Utilizaţi caseta de căutare pentru a introduce datele călătoriei, apoi lăsați Skyscanner să găsească pentru dvs. cele mai ieftine bilete de avion spre Dubai.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Dubai

Întrebări frecvente

Există 4 aeroporturi în Dubai: Dubai, Dubai Al Maktoum International, Dubai Creek SPB și Jebel Ali SPB.
Delta, Gulf Air, Oman Air, KLM, transavia, Singapore Airlines, Sichuan Airlines și Air New Zealand au zboruri directe către Dubai.
Cea mai economică lună pentru a zbura către Dubai este iulie.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.