Hartă

bilete de avion Fiji

Fiji se află în Pacificul de Sud, între Australia și Hawaii. Două treimi din insulele care formează acest stat sunt nelocuite. Arhipelagul este format din peste 300 de insule vulcanice. Datorită poziționării izolate, societatea și-a păstrat tradițiile și trăiește în armonie cu natura înconjurătoare. O caracteristică specifică a locuitorilor din Fiji este gândirea pozitivă și ospitalitatea cu care își întâmpină vizitatorii.

Plaje exotice incredibile au făcut cunoscut Fiji în lume. Astfel, a devenit una din cele mai populare destinații de vacanță.

Insula principală se numește Viti Levu. Aici se află capitala Suva și este reședința majorității populației țării. În capitală, un punct de atracție îl reprezintă Muzeul Național care este înconjurat de frumoasele grădini Thurston. Pe insulă se află renumita Coastă de Coral. Este atracția principală pentru iubitorii de scufundări și surf. De asemenea, plajele întinse și palmierii aduc o notă exotică locului.

Fiji deține un veritabil paradis subacvatic. Astfel, este locul ideal pentru amatorii de scufundări.

Croazierele sunt foarte populare în rândul turiștilor, aceștia având ocazia de a observa nenumăratele insule care formează arhipelagul.

Clima și relieful arhipelagului au permis dezvoltarea multor specii exotice de plante. De asemenea, viața marină este foarte diversificată. Foarte mulți turiști optează pentru scufundări prin recifurile de corali. De asemenea, se practică multe sporturi pe apă, printre care windsurfing, schi nautic, sau caiac.

Latura tradițională a insulei și a locuitorilor săi poate fi remarcată cel mai bine prin participarea la meke, un dans specific fijian. Localnicii se îmbracă în costume tradiționale, bărbații dansează și femeile cântă. Este o țară a cărui locuitori au ritmul în sânge. O altă atracție tradițională o reprezintă mersul pe cărbuni încinși. Această tradiție are un profund caracter religios. Templul Sri Siva Subramaniya, cel mai mare templu hindus, este un loc de neratat pentru iubitorii de artă și cultură.

Fiecare dintre insulele ce formează arhipelagul au un farmec aparte. Astfel, Fiji este o destinație diversificată din toate punctele de vedere, cu nenumărate posibilități pentru toate categoriile de vârstă.

Fiji este o țară variată din punct de vedere geografic, astfel că aici se găsesc pe lângă munți vulcanici și recifuri de corali, dune de nisip. La Sigatoka se află astfel de dune și reprezintă o atracție majoră pentru turiști.

Insulele Yasawa sunt locul ideal pentru cei care vor să cunoască mai multe despre tradițiile locului. Plajele superbe, ca din reviste și satele tradiționale oferă o oază de relaxare.

Clima tropicală, plajele fine, recifurile și palmierii fac din Fiji una dintre destinațiile de vacanță de top. Este o locație care trebuie vizitată cel puțin o dată în viață, așa că nu vă rămâne decât să vă rezervați biletele de avion spre Fiji.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.