Hartă

Bilete avion Ibiza

Însorita Ibiza vă aşteaptă cu braţele deschise. Această insulă face parte din arhipelagul Insulelor Baleare şi aparţine Spaniei. Capitala insulei poartă acelaşi nume, Ibiza.

La ce să vă aşteptaţi când ajungeţi în Ibiza? Soare, căldură, plaje întinse, apă excelentă care îndeamnă la înot, forfotă, turişti şi distracţie. Ibiza nu doarme şi nici voi nu o să dormiţi sau foarte puţin.

Este o destinaţie perfectă pentru petrecăreţi şi nu numai. Plaje cu nisip alb, oameni ospitalieri şi mereu cu zâmbetul pe buze, terasele şi cluburile pline, muzica vibrantă care se aude de la lăsarea serii şi până la răsăritul soarelui, fac din Ibiza un loc în care trebuie să ajungeţi într-un concediu, deşi la final s-ar putea să fiţi mai obosiţi decât la sosire, dar cu siguranţă nu veţi regreta alegerea făcută. Veţi avea la dispoziţie nenumărate oferte de zbor, în special în timpul verii, dar şi variante de cazare, de la hoteluri, camere şi apartamente de închiriat, la vestitele hacienda sau vilele de pe malul mării. Cazare poate fi găsită şi în partea veche a oraşului, care este mai liniştită, făcând din Ibiza o destinaţie şi pentru alte categorii de vârstă, nu doar pentru tineri.

Restaurantele şi terasele vă aşteaptă cu o sumedie de fructe de mare, peşte, salate, paella cu fructe de mare şi creveţi, gazpacho, menit să vă răcorească în zilele de vară, sangria şi multe altele.

Aici îşi dau întâlnire în fiecare vară cântăreţi consacraţi pe plan internaţional şi DJ care se întrec să ţină ritmul de dans cât mai viu până la răsăritul soarelui. Nu trebuie să aşteptaţi seara pentru a începe dansul. Există cluburi care pornesc muzica imediat după micul dejun. Da, da...aţi citit bine!

Peisajul este unul de vis, apa are o culoare cum rar mai întâlneşti, nisipul fin şi alb al plajei vă face să vă îndrăgostiţi de această locaţie.

În oraş se poate vizita Muzeul Arheologic, zidurile renascentiste, centrul vechi plin de pieţe, catedrala Santa Maria, ansamblul de monumente funerare din centrul oraşului- fiind cele mai mari şi mai bine conservate necropole din perioada punică, iar în timpul plimbării puteţi observa elementele renascentiste de pe clădiri.

Atmosferă care vă întâmpină pe litoralul din Ibiza nu o s-o întâlniţi nicăieri, nu degeaba vin atâţia turişti an de an. Chiar dacă nu sunteţi un expert în ale dansului, ritmul muzicii vă cuprinde şi la un moment dat veţi începe să vă mişcaţi împreună cu toţi ceilalţi, poate chiar fără să vă daţi seama în ce moment muzica şi ambienţa v-a acaparat.

Fie că aţi ales Ibiza pentru distracţie, pentru plajă sau relaxare, trebuie să vă lăsaţi pradă peisajului şi să profitaţi din plin de clipele petrecute în acest minunat loc.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Ibiza

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.