Hartă

Bilete avion Indonezia

Indonezia este ţara care vă va fascina şi care îndeplineşte toate dorinţele turiştilor. Fiind cea mai mare ţară – arhipelag din lume, variantele pe care le aveţi la dispoziţie pentru petrecerea timpului sunt numeroase.

Vremea bună de pe tot parcursul anului face ca această destinaţie să fie printre favoritele turiştilor, fie că e vorba de plajele acesteia sau de obiectivele turistice încărcate de istorie.

Veţi avea la dispoziţie peste 10.000 de insule unde să vă bucuraţi de soare, plajă şi apă, iar pe lângă acestea turismul care s-a dezvoltat pe marginea istoriei şi culturii ţării este unul fascinant.

Veţi rămâne surprinşi de varietatea de obiceiuri şi tradiţii care diferă de la o regiune la alta, de ospitalitatea locuitoriilor, de vegetaţia luxuriantă care se găseşte pe aceste meleaguri, dar şi templele care oglindesc credinţa şi istoria veche de mii de ani.

Bali este clar destinaţia care atrage cei mai mulţi turişti. Peisajele de aici sunt cu adevărat inedite, multitudinea de flori vă va binedispune, puteţi să vizitaţi vulcanii, izvoarele termale, templele impresionante, să faceţi tot felul de sporturi acvatice, să vă plimbaţi pe la plantaţiile de orez şi multe alte lucruri pe care le veţi descoperi odată ajunşi pe acest tărâm magic.

Dansul şi muzica sunt foarte apreciate în acest colţ de lume, iar locuitorii încearcă tot posibilul ca turiştii să înţeleagă cultura şi ţara lor şi să o aprecieze la adevărata ei valoare.

Resorturile sunt recunoscute în întreaga lume pentru ospitalitatea şi serviciile oferite, fiecare are magia sa, iar distracţia este la cote maxime. Viaţa de noapte este agitată, cu o mulţime de cluburi şi discoteci unde lumea se distrează şi socializează.

De ce vă mai puteţi bucura aici? De toate festivalurile – culinare sau muzicale care au loc în Indonezia, de plimbări şi drumeţii prin natură la lacurile renumite, aventuri prin junglă sau safari pentru a vedea diferite specii de animale sălbatice cu care acest popor se mândreşte.

Dacă doriţi să aveţi parte de senzaţii tari, puteţi să vă încumetaţi să faceţi o plimbare până la unul dintre cei mai activi vulcani ai acestei ţări – vulcanul Bromo.

Templul Borobudur este cel mai mare templu budist din lume şi nu trebuie ratat. Vă va impresiona prin grandoare şi linişte. Aici veţi găsi peste 500 de statui a le lui Budha de diferite dimensiuni, iar sentimentul de pace interioară car vă va cuprinde vizitând acest loc este unul care merită orice.

Bineînţeles că de pe lista dumneavoastră nu trebuie să lipsească Jakarta, capitala Indoneziei. Oraş cosmopolit, oferă tot ce vă puteţi gândi că o să găsiţi într-o capitală. Se remarcă stilul arhitectural olandez, clădirile noi se îmbină cu cele vechi şi datorită faptului că este în continuă dezvoltare, construcţiile noi apar de la un an la altul. În acest loc activităţiile sunt pe măsură, festivaluri au loc pe întreg parcursul anului, piaţa de peşte este un loc care merită o scurtă vizită chiar dacă la primele ore ale dimineţii, zona de cumpărături este foarte bine aprovizionată, iar obiectivele turistice sunt pe măsură.

Important de ştiut este că indiferent de motivul vizitei, în Indonezia veţi avea nevoie de viză.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.