Hartă

Bilete de avion Irlanda

Insula Irlanda este un loc cu peisaje pitorești, grandioase, ideală pentru o vacanță liniștită. Este o țară a cărei frumuseți naturale păstrează tradițiile prezente, iar orașele reprezintă o atracție modernă datorită creativității și umorului specific.

În nordul țării se află una dintre minunile Europei, Digul Uriașului. Este vorba despre diguri de bazalt în forme hexagonale spectaculoase, ca urmare a unei erupții vulcanice. Ciudățenia acestor diguri atrage mii de curioși în fiecare an.

Stâncile Moher, situate în vestul insulei, dezvăluie cele mai grandioase peisaje ale Irlandei. În vârful stâncilor se află Turnul de observație O'Brien, iar panorama este uimitoare. Un alt loc pitoresc din punct de vedere arhitectural este Stânca Cashel, în centrul Irlandei. Zona aflată în jurul lacului Killarney este ideal de parcurs cu bicicleta. Conține un parc național presărat cu castele și vestigii istorice. 

Irlanda este plină de izvoare subterane, peșteri sau stânci abrupte. Orașele în schimb, sunt aglomerate și vibrante.

Dublin, capitala țării, găzduiește nenumărate galerii de artă și muzee, diverse expoziții ce atrag oameni de toate vârstele. Este ideal de vizitat pe jos, datorită energiei diferite pe care o emană față de multe alte orașe europene. Împătimiții de shopping se pot delecta în magazinele de lux de pe strada Grafton. Temple Bar este o altă zonă renumită pentru numărul mare de pub-uri și baruri. Parcul Phoenix din Dublin este unul din cele mai mari parcuri din Europa. Acesta include atât monumente istorice, cât și grădina zoologică a orașului.

Orașul Belfast reprezintă o destinație elegantă, cu un trecut bogat. Clădirile istorice exprimă cultura acestui oraș plin de viață. Câteva dintre acestea sunt Catedrala Sf. Ana și Cathedral Quarter, aflate în apropierea lacului Lagan.

Unul din cele mai frumoase orașe medievale este Kilkenny. Este presărat de străzi înguste și biserici. Catedrala St. Canice și Castelul Kilkenny reprezintă principalele puncte de atracție ale orașului.

Tradițiile acestei țări sau celebrele puburi irlandeze, peisajele pitorești sau vestigiile celtice fac din Irlanda o destinație unică în Europa. Nu vă rămâne decât să vă rezervați biletele de avion pentru o vacanță unică într-una din cele mai pitorești țări europene.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.