Hartă

City break Istanbul

Poarta către Orient

Istanbulul oferă un amestec nemaiîntâlnit dintre misticismul Orientului și flerul unui oraș european, fiind în același timp unul din orașele preferate pentru o mini-vacanță, o lună de miere sau un city break.

În trecut un centru al ortodoxismului iar în prezent cel al islamului, Istanbului este un nume cu rezonanță pentru popoarele din sud-estul europei, inclusiv pentru români.

Simbolul orașului, Moscheia Albastră (Moscheea Sultanahmed) este una din cele mai vizitate lacașe de cult din oraș în timp ce Hagia Sofia sau Ayasofya, biserica ortodoxă transformată în moscheie în 1453 este considerată una din cele mai controversate construcții din lume. Pe lista obiectivelor de vizitat se află Patriarhatul Constantinopolului din faimosul cartier Fener, Palatele Dolmabahçe și Topkapî, fostele reședințe ale sultanilor, actualmente muzee.

Poate una din cele mai frumoase zone ale Istanbulului, strămtoarea Bosfor atestă faptul că orașul este clădit pe două continente, iar cele nouă insule din Marea Marmara sunt o oază de liniște oferind o atmosferă tradițională turcească.

Cu toate că este un oraș care abundă de istorie, este în același timp un oraș modern și animat, cu o viață de noapte agitată, cu o mulțime de baruri și restaurante la modă, cu străzi pe care BMW-uri luxoase și căruțe își dispută supremația și cu bazaruri unde dacă nu negciezi prețul, dai dovadă de nepolitețe.

Pentru că cea mai comodă metodă de a călători spre Istanbul este avionul, de ce nu căutați zboruri pentru un city break Istanbul pe Skyscanner?

Comparaţi pe site-ul nostru tarifele oferite de peste 600 de companii aeriene şi cele mai bune agenţii de turism în vederea găsirii celor mai ieftine bilete de avion!
Skyscanner nu este doar gratis, ci și rapid şi uşor de utilizat, astfel încât căutați preţurile cele mai convenabile, iar după selectarea zborului, sunteți redirecționați pe site-ul companiei aeriene pentru a rezerva direct zborul. Nimic mai simplu. Utilizaţi caseta de căutare pentru a introduce datele călătoriei, apoi lăsați Skyscanner să găsească pentru dvs. cele mai ieftine bilete de avion către Istanbul.

Dacă sunteți în căutarea unor oferte, sau sunteți flexibil în privința datelor de zbor, trebuie doar să introduceți aeroporturile de plecare și sosire. Skyscanner vă va afișa o diagramă a prețurilor pe durata unor luni, sau pe întregul an, pentru a vă oferi posibilitatea de a găsi cele mai ieftine bilete de avion.

Rezervaţi biletele de avion spre Istanbul cu încredere; nu există nici un comision perceput, pentru că Skyscanner vă trimite direct pe site-ul companiei aeriene odată ce zborul a fost selectat.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Istanbul

Întrebări frecvente

Există 2 aeroporturi în Istanbul: İstanbul și İstanbul Sabiha Gökçen.
Gulf Air, Oman Air, Transavia France, transavia, Nouvelair, GOL Linhas Aéreas, Badr Airlines și Azerbaijan Airlines au zboruri directe către Istanbul.
Cea mai economică lună pentru a zbura către Istanbul este martie.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.