Hartă

Bilete de avion Japonia

Cunoscută în limba română sub numele de Țara Soarelui Răsare, Japonia este una dintre destinațiile exotice cele mai populare din lume. Contrastul puternic dintre tradițional și modern oferă acestei țări posibilitatea de a fi unică prin tot ceea ce are de oferit. Japonia este o țară variată în frumuseți naturale, de la Muntele Fuji, cel mai înalt punct al insulei, până la plajele subtropicale din Okinawa. Datorită posibilităților multiple pe care le oferă această țară pe toate planurile, Japonia poate fi vizitată în orice perioadă a anului.

Tokyo, cea mai mare metropolă din lume, este cu adevărat un oraș al viitorului. Unul dintre monumentele emblematice ale orașului este Turnul Tokyo, de unde se poate observa panorama orașului. Incinta turnului găzduiește o galerie de artă și un muzeu de ceară. Palatul Imperial din Tokyo este atât reședința Împăratului Japoniei, cât și muzeu de artă și istorie. Este înconjurat de grădini japoneze des frecventate de turiști. Ginza District, cel mai cunoscut cartier al metropolei, este ideal pentru shopping. Tot aici se află clădirea Sony, un edificiu grandios deschis publicului larg și cea mai mare piață de pește din Asia.

Unul dintre cele mai mari acvarii din lume se află în Osaka, acvariul Kaiyukan, cu o capacitate amețitoare și cu nenumărate specii de creaturi marine. Altarul Sumiyoshi din Osaka impresionează printr-o arhitectură diferită, fiind și unul dintre cele mai vechi din Japonia. În același mediu urban se află clădirea Umeda Sky, o clădire modernă spectaculoasă, din observatorul căreia se poate observa insula Awaji.

Insula Itsukushima este una dintre cele mai vizitate obiective turistice, fiind un simbol al Japoniei. Este considerată un teritoriu sacru, iar templul prezent aici conturează elemente artistice deosebite.

Kyoto este orașul cu cele mai multe temple din țară. Din acest motiv, Pavilionul Auriu poate fi considerat cel mai popular obiectiv turistic al Japoniei, cunoscut și sub numele de templul Kinkakuji. Templul este construit deasupra unui lac, într-o armonie perfectă cu grădinile din împrejurimi.

În Yokohama se află cel mai mare cartier chinezesc din țară, unde gurmanzii pot experimenta cu o gamă largă de mâncăruri neobișnuite; iar pentru o panoramă uluitoare asupra orașului nu trebuie ratat Turnul Landmark, cel mai înalt din țară.

Hiroshima este unul din cele mai celebre orașe japoneze din lume din cauza contextului istoric tragic. Având o atmosferă aparte, Hiroshima emană putere datorită capacității sale de dezvoltare care atrage tot mai mulți vizitatori. Simbolul orașului este Parcul Memorial al Păcii Hiroshima, în incinta căruia se află Muzeul Păcii.

Japonia rămâne una dintre destinațiile cele mai populare din lume, pentru că este o țară alertă care a depășit prezentul, o țară a viitorului care, totuși, își păstrează valorile tradiționale intacte.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.