Hartă

Bilete avion Kenya

Aflată în partea central – estică a Africii, Kenya reprezintă o destinaţie turistică foarte apreciată de turiştii din întreaga lume, turişti dornici să vadă de aproape animale pe care le-au văzut doar în documentarele de la televizor sau în grădinile zoologice.

Experienţa din Kenya este strict legată de natură şi de a călători prin savană pentru a surprinde animalele în viaţa lor de zi cu zi.

Bineînţeles că această ţară are şi oraşe de vizitat, cel mai mare fiind capitala, Nairobi. Este o capitală verde, cu o mulţime de spaţii frumos amenajate, cu clădiri nu foarte înalte şi oameni cu foarte mult bun simţ. Nairobi reprezintă cel mai important centru economic şi cultural al ţării.

Un alt oraş important este Mombasa, o staţiune turistică a căror plaje atrag numeroşi turişti dornici de relaxare în apele Oceanului Indian.

Ar fi păcat să ajungeţi în Kenya şi să nu profitaţi de experienţele unice pe care acest loc le poate oferi.

Pe teritoriul ţării se găsesc o mulţime de rezervaţii naturale în care veţi avea parte de întâlniri neaşteptate cu antilope, girafe, zebre, lei, leoparzi sau hiene. Masai Mara şi Amboseli sunt doar două dintre rezervaţiile în care vă puteţi delecta şi bucura de natura înconjurătoare, iar Tsavo Est şi Vest sunt printre cele mai mari rezervaţii naturale din lume.

Aveţi posibilitatea de a alege din diverse variante de cazare, însă toate locaţiile păstrează autenticitatea locului. Decoraţiunile din camere sunt specifice zonei, iar amabilitatea angajaţilor care vă stau la dispoziţie vă va surprinde într-un mod plăcut.

O experienţă de neuitat, unică şi cu greu de egalat este reprezentată de apusul de soare în savană.

La ceasul de apus, când soarele pare că este înghiţit de orizontul îndepărtat, opriţi-vă din tot ceea ce faceţi şi lăsaţi farmecul momentului să vă cuprindă. Garantat veţi fi impresionaţi.

Diverse excursii pot fi achiziţionate, excursii care bineînţeles au ca subiect natura şi animalele. Puteţi să vă încumetaţi să priviţi de aproape inclusiv hipopotamii, însă aveţi grijă la vecinii lor, crocodilii.

Şi dacă tot ajungeţi în Kenya, trebuie să bifaţi şi o vizită într-un sat autentic de masai. Felul în care aceştia trăiesc şi simplitatea cu care privesc viaţa vă vor face să vă priviţi viaţa dintr-o altă perspectivă.

Serile nu pot fi altfel decât romantice, contribuind la acest cadru toate sunetele din savană, lumina lunii şi temperatura excelentă pentru a savura un pahar de vin afară pe terasă.

 

Important

Înainte de a pleca în vacanţă în Kenya trebuie luate în considerare vaccinurile care ar trebui făcute şi încheierea unei asigurări de sănătate şi de viaţă.

Trebuie respectate toate anunţurile autorităţilor locale pentru a rămâne în permanenţă în siguranţă. Fiind o ţară cu foarte multe zone sălbatice este riscant să porniţi de unul singur în explorarea împrejurimilor. Aşadar nu părăsiţi niciodată grupul şi respectaţi indicaţiile oferite de ghid. Dacă cunoaşteţi limba engleză veţi reuşi să vă faceţi înţeles fără nicio problemă.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.