Hartă

Bilete de avion Los Angeles

Los Angeles, supranumit și Orașul Îngerilor, seduce prin multitudinea de oportunități pe care le oferă. Este un oraș al divertismentului, al cinematografiei, al modei și al culturii. Situat în partea de vest a țării, cu ieșire la Pacific, gazdă a Disneylandului, Los Angeles atrage anual milioane de vizitatori din întreaga lume.

Los Angeles este orașul în care a luat naștere industria cinematografică, de aceea iubitorii de filme pot oricând vizita atât studiourile de producție cele mai cunoscute sau Muzeul Cinematografiei din Hollywood, cât și celebrul Walk of Fame, unde se găsesc amprentele multor actori celebri.

Hollywood, Beverly Hills sau Malibu sunt doar câteva dintre cartierele Los Angelesului, ajunse celebre în toată lumea. Aici se află multe reședințe ale vedetelor internaționale.

Este un oraș al diversității etnice, iar acest lucru se reflectă și pe străzile orașului, care emană un aer relaxat și primitor. În Los Angeles veți găsi un cartier japonez, cartierul corean sau celebrul cartier chinezesc Chinatown, împânzite de centre comerciale sau restaurante unde puteți încerca felurite preparate asiatice.

Fiind un veritabil centru cultural, Los Angeles oferă posibilitatea vizitării unor muzee și galerii valoroase, cum ar fi: Centrul Getty, Muzeul de Artă sau teatrul Dolby, unde are loc anual decernarea premiilor Oscar.

Baschetul este un adevărat sport național, iar în Los Angeles se află una dintre cele mai puternice echipe de baschet din țară, LA Lakers. De aceea nu trebuie să ratați, dacă aveți oportunitatea, experiența participării la un meci de baschet. De asemenea, pasionații de baseball pot avea ocazia de a urmări un meci al celor de la LA Dodgers.

Pentru o sesiune de shopping, trebuie să mergeți la The Grove, un spațiu unde puteți găsi de la piață de legume și magazine, până la restaurante și locuri de distracție. Acest loc a luat naștere din dorința oamenilor de a avea un centru în care să poată accesa și cumpăra tot ce-și doresc.

O panoramă a orașului poate fi admirată din parcul Runyon Canion, loc ideal pentru plimbări. Amatorii de soare se pot delecta pe plajele fermecătoare ale orașului, care se întind pe kilometri întregi. Aici se pot practica variate sporturi, de la fotbal și volei pe nisip, până la surf și scufundări.

O modalitate inedită și puțin îndrăzneață de a vizita orașul este cu ajutorul unui Segway, un gadget foarte popular și tot mai des utilizat pentru deplasare.

Un oraș al soarelui și al celebrității, Los Angeles reprezintă o destinație deosebită, ideală de vizitat în oricare sezon al anului.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Los Angeles International

Întrebări frecvente

Există 2 aeroporturi în Los Angeles: Los Angeles International și Los Angeles Whiteman.
Gulf Air, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, Azul Airlines, Thai Airways, Garuda Indonesia, Avianca și Austrian Airlines au zboruri directe către Los Angeles International.
Cea mai economică lună pentru a zbura către Los Angeles International este aprilie.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.