Hartă

bilete de avion Lima

Lima este capitala țării Peru și una din cele mai întinse orașe de pe continentul american. Este o metropolă care definește și emană toate trăsăturile latino, este un oraș vibrant și plin de culoare care atrage anual milioane de turiști din întreaga lume.

Zidurile Limei sunt câteva dintre edificiile care amintesc despre istoria orașului. Situl arheologic expune statuia fondatorului orașului, Francisco Pizarro. Tot aici se află și un muzeu cu o colecție de obiecte găsite în zonă.

Datorită climei subtropicale care domină această zonă, Lima poate fi vizitată în oricare perioadă a anului. Este un oraș modern care găzduiește câteva din cele mai vechi universități din lume, iar stilurile arhitecturale variate impresionează pe oricine.

Lima are câte ceva de oferit pentru fiecare tip de turist. De la edificii și muzee care găzduiesc nenumărate obiecte și documente din civilizațiile antice, până la însoritele plaje, Lima este o destinație cu posibilități nenumărate. Restaurantele îmbietoare sau viața de noapte foarte activă fac din capitala Peru-ului o destinație căutată de mulți tineri.

Centrul vechi al capitalei este cel mai frecventat de turiști. Din piața principală se pot observa Catedrala Lima, Palatul Parlamentului și o fântână din bronz. Catedrala deține obiecte de o valoare impresionantă și un muzeu al artei religioase, cu nenumărate sculpturi și picturi. De asemenea, aici se află și rămășițele lui Francisco Pizarro.

Find un oraș foarte mare ca și întindere, este ideal de vizitat cu ajutorul autobuzelor turistice. În funcție de preferințe, puteți opta pentru vizitarea edificiilor religioase, a muzeelor sau galeriilor de artă.

Magical Water Tour este un veritabil spectacol vizual. Apa, luminile colorate și muzica sunt personajele principale în acest spațiu feeric. Fântânile instalate aici oferă în fiecare seară spectacole de lumină unice.

Doritorii de senzații tari pot vizita cea mai veche arenă de lupte cu tauri de pe continentul american, arena Plaza de Acho. Arena găzduiește și un muzeu unde sunt expuse costumații și diverse obiecte.

Districtul Chorillos este renumit pentru plajele sale și pentru vilele extravagante. Dealul Morro Solar care veghează asupra plajelor oferă o priveliște superbă.

Parcul Legendelor Zoo este un loc ideal de vizitat cu întreaga familie. Este căminul multor mamifere, pești și păsări din munții și junglele țării. Grădina zoologică oferă servicii felurite, printre care restaurante, locuri special amenajate pentru picnic și bufete.

Muzeele și galeriile de artă, viața de noapte vibrantă, plajele superbe sau siturile arheologice fac din Lima un oraș cu o personalitate aparte. De aceea nu vă rămâne decât să vă rezervați biletele de avion către o destinație exotică și una din cele mai frumoase metropole din America.

Cele mai ieftine curse către Lima de la...

 Economisiţi! Aveţi destinaţia flexibilă?

Imagini de Emmanuel Dyan

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.