Hartă

Bilete avion Lisabona

Orașul exploratorilor

Dacă visați la o plimbare la pas într-un oraș idilic și fermecător, dar relativ ieftin, atunci de ce să nu căutați bilete de avion spre Lisabona pentru a vă planifica vacanța?

Cea mai vestică capitală a Europei este punctul de plecare al marilor exploratori ai lumii, al tramvaielor care circulă pe străduțele înguste și întortocheate și al muzicii fado, care se spune că își are originea în dorul lor de casă al exploratorilor.

În Lisabona simți că timpul s-a oprit în loc privind localnicii care își petrec amiezile discutând și servind un pahar de vin cu pâine la colț de stradă. Această senzație se amplifică atunci când admirați apusul soarelui de pe terasa unui castel maur sau cănd serviți produse de patiserie locale sau expresso într-una din piețele orașului.

Noaptea, însă, orașul se dezmorțește. Cartierul Barrio Alto găzduiește multe baruri și restaurante unde puteți servi mâncăruri delicioase și dansa pe ritmuri de reggae sau jazz.

Căutați cele mai bune prețuri pentru bilete de avion spre Lisabona pentru a vizita captivanta și fermecătoarea capitală amplasată pe cele șapte coline străjuit de Turnul Belem, în trecut turnul de apărare al orașului.

Comparaţi tarifele oferite de sute de companii aeriene şi cele mai bune agenţii de turism pentru a găsi cele mai ieftine bilete de avion, pe un singur site.

Skyscanner nu este doar gratis, ci și rapid şi uşor de utilizat, astfel încât căutați preţurile cele mai convenabile, iar după selectarea zborului, sunteți redirecționați pe site-ul companiei aeriene pentru a rezerva direct zborul. Nimic mai simplu. Utilizaţi caseta de căutare pentru a introduce datele călătoriei, apoi lăsați Skyscanner să găsească pentru dvs. cele mai ieftine bilete de avion spre Lisabona.

Dacă sunteți în căutarea ofertelor de zbor sau sunteți flexibil în privința datelor de zbor trebuie doar să introduceți aeroporturile de plecare și sosire. Skyscanner vă va afișa o diagrama a prețurilor pe durata unor luni sau pe întregul an, pentru a vă oferi posibilitatea de a găsi cele mai ieftine bilete de avion.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Lisabona

Întrebări frecvente

Există un aeroport în Lisabona: Lisabona.
SkyUp Airlines, Transavia France, transavia, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, Azul Airlines, Laudamotion și germanwings au zboruri directe către Lisabona.
Cea mai economică lună pentru a zbura către Lisabona este martie.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.