Hartă

Bilete avion Londra

Londra te așteaptă…

Londra oferă numeroase posibilități pentru turiștii aflați în căutarea autenticului spirit britanic. Caută bilete de avion spre Londra, dacă dorești să vizitezi orașul care a reinventat cuvintele „cosmopolit” și „conservator”. Poți găsi ușor zboruri către cele cinci aeroporturiale Londrei: Gatwick, Heathrow, Stansted, Luton și London City. Dar alegerea ta nu se oprește aici, căci Londra e plină de lucruri de văzut.

Londra este un oraș plin de contraste, cu multe atracții de oferit care au devenit celebre în toată lumea, acesta fiind și unul dintre scopurile pentru care mii de oameni îl vizitează. Poți începe cu faimosul ceas Big Ben, care se află la doar 5 minute distanță față de catedrala Westminster Abbey, unde au avut loc încoronările, căsătoriile și înmormântările familiei regale. Apoi, poți face o plimbare către Palatul Buckingham, unde poți vedea schimbarea gărzii regale în anumite momente ale zilei. Mai mult, poți admira bijuteriile coroanei regale din Turnul Londrei care ascunde multe secrete macabre ale istoriei, fiind și locul unde Anne Boleyn și arhiepiscopul de Canterbury și-au petrecut ultimele clipe.

Dacă ești pasionat de artă și muzee, atunci vei găsi chiar mai mult decât te aștepți, vizitând Muzeul de Istorie Naturală, Madame Tussaud, Tate Gallery, sau oricare din multele muzee și galerii de artă ale Londrei, care pot satisface orice gust pentru cultură, oricât de exigent și excentric ar fi el. Explorează străzile care vibrează de muzică și viață din cartierele Soho și Chinatown și îmbrățișează stilul londonez al pub-urilor, restaurantelor și cafenelelor prezente la tot pasul.

Contrar impresiei generale, nu trebuie să verifici  neapărat prognoza meteo înainte de a rezerva biletele de avion pentru Londra. Ceața și ploaia sunt un motiv perfect pentru a savura ceaiul londonez de la ora cinci servit cu biscuiții tradiționali pe Brick Lane. Tot atunci poți da o raită prin magazinele deja celebre: Selfridges şi Harrods. Iar dacă ești în căutare de chilipiruri, trebuie să vizitezi zona Camden Market sau Portobello Road.

Londra poate să îți ofere și relaxarea dorită a unei vacanțe binemeritate într-unul dintre multele parcuri verzi și primitoare (de exemplu Hyde Park) unde poți sta întins pe iarbă fără să fii deranjat de nimeni, ca într-o oază de liniște binevenită, după o noapte petrecută în cluburile Londrei. O altă atracție deosebită a acestor parcuri este prezența veverițelor argintii la tot pasul.

Găsește zboruri ieftine către Londra cu Skyscanner. Rezervă biletele de avion cu încredere căci serviciile Skyscanner de căutare, comparație și selecție sunt disponibile oricând.

Rămâne doar să te convingi că cețoasa Londră este un oraș boem și cochet ce nu trebuie ratat de pe lista ta de călătorii!

 

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Londra

Întrebări frecvente

Există 6 aeroporturi în Londra: Londra Heathrow, Londra Gatwick, Londra Stansted, Londra Luton, Londra City Arp și Londra Southend.
Gulf Air, Oman Air, Nouvelair, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, BA Cityflyer, Tianjin Airlines și TUI au zboruri directe către Londra.
Cea mai economică lună pentru a zbura către Londra este aprilie.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.