Hartă

Bilete avion Madrid

Cu Skyscanner, poți găsi bilete ieftine de avion spre Madrid, unul din cele mai vizitate orașe ale Spaniei. Aici, trebuie să te încânți cu cele mai animate petreceri. Madrid este celebru pentru viața de noapte variată și pentru localurile care rămân deschise până dimineața.

Orașul Madrid este locul unde modernitatea infrastructurii și cea arhitecturală (complexul Puerta de Europa, numit de madrileni Turnurile KIO) întâlnește grația istoriei. În centru, poți să te pierzi în diversitatea de culori și idei oferite de cele două piețe centrale-Plaza Mayor și Puerta del Sol prin prezența numeroaselor cafenele, baruri, restaurante, magazine. Cât despre Puerta del Sol, e de ajuns să știi că piața este în formă de soare la răsărit, privită de sus, străzile constituind razele soarelui.

Madridul are multe surprize pentru turiști: pentru cei pasionați de artă, neapărat trebuie vizitat Muzeul Prado(Museo del Prado), probabil unul dintre cele mai bune muzee de artă din lume. Aici, poți admira opere de artă aparținând unor nume precum Goya, Velazquez, Rubens, H Bosch și lista poate continua la nesfârșit.

Pentru a vedea încă o bogăție a lumii artei, nu rata Muzeul Național, Centru de Arte Reina Sofia (Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia). Conceput inițial ca un lăcaș al artei moderne spaniole, aici poți vedea cele mai bune opere ale lui Picasso, printre alte opera faimoase de artă modernă.  Nu prea departe de Muzeul Prado, se află unul dintre cele mai mari parcuri ale orașului, Parque del Retiro. Aici, te poți delecta cu o plimbare pe cinste printre grădini, labirinte, pe lac, de unde poți închiria bărci pentru plimbări.

Un alt loc deosebit de impresionant este templul Templo de Debod, un templu antic egiptean. Acesta a fost dăruit de către Egipt cu câteva decenii în urmă și reprezintă unul dintre puținele temple aflate în afara Egiptului.

Pentru cei fascinați de luptele cu tauri recomandăm festivalul San Isidro din luna mai, iar pentru iubitorii de Stradivarius, trebuie știut că Palacio Real deține o colecție impresionantă de instrumente cu coarde.

În ceea ce privește gastronomia, fascinația din Madrid continuă. Este recomandat să faci o vizită la cel mai vechi restaurant din lume, El Sobrino de Botin-în jur de 300 ani, cu un meniu variat de fripturi de porc sau miel. Cei mai buni churros din oraș se zice că s-ar găsi la Ciocolateria San Gines, un local unde decorat cu multe poze ale celebrităților care s-au cinstit cu acești faimoși churros. Iar dacă vrei să vezi ceva tipic acestui oraș, nu rata o plimbare și o tocmeală pe cinste în prea vestitul El Rastro, piața unde găsești tot ce dorești, lucruri la care nici nu te-ai gândit vreodată să le poți găsi.

Poți găsi zboruri ieftine spre Madrid căutând cu Skyscanner.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Madrid

Întrebări frecvente

Există un aeroport în Madrid: Madrid.
Transavia France, Oman Air, transavia, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, Azul Airlines, Laudamotion și Thai Airways au zboruri directe către Madrid.
Cea mai economică lună pentru a zbura către Madrid este martie.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.