Hartă

Bilete avion Mauriţius

„Raiul pe Pământ” nu este un clişeu atunci când faci referire la Mauritius. Cuvintele sunt de prisos atunci când vrei să descrii o asemenea destinaţie, un colţ parcă desprins din Paradis, cu plaje însorite, nisip alb şi fin, ape cristaline numai bune pentru înot şi răcorire. În momentul în care ajungeţi în acest loc, trebuie neapărat să vă ciupiţi pentru a vă da seama că nu este un vis sau o închipuire, că astfel de locuri există, vă vrăjesc şi veţi dori să rămâneţi pentru totdeauna pe aceste meleaguri.

Fie că alegeţi Mauritius ca destinaţie pentru o lună de miere, pe care cu siguranţă nu o veţi uita niciodată, fie că este un simplu concediu, vă veţi felicita pentru alegerea făcută. Pe această insulă veţi descoperi cele mai frumoase plaje ale lumii, peisaje montane incredibile, toate îmbinându-se cu varietatea culturală prezentă aici.

Cel mai mare şi important oraş al insulei este capitala Port Louis, care este împărţită în diferite zone importante, cu străduţe care duc în port, cu clădiri vechi, temple şi moschee, catedrale şi biserici, muzee şi pieţe pline de turiştii dornici de a achiziţiona suveniruri. La lăsarea serii veţi fi atraşi de aromele de la tarabele pline cu fructe exotice, fructe de mare, diferite sortimente de brânză, condimente şi multe altele. Nu vă sfiiţi să le încercaţi, deoarece cu siguranţă nu veţi regreta.

În oricare parte a insulei veţi merge resorturile vă pun la dispoziţie servicii excepţionale, evenimente atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, o diversitate de opţiuni pe plajă, sporturi acvatice, plimbări cu barca, discotecă în aer liber pe plajă sau în centrul resorturilor, variante nelimitate de relaxare şi bună dispoziţie.

Bagajul nu trebuie să fie încărcat, haine lejere, costume de baie şi câteva ţinute de seară. Turiştii dornici de cunoaşterea istoriei religioase a acestei ţări au la dispoziţie o mulţime de locuri de pelerinaj, Ganga-Talao fiind unul dintre ele. Acest loc important al creştinilor hinduşi este un lac lângă care a fost construit un important sanctuar hindus. 

Parcul Naţional Black River Gorges adăposteşte sute de specii de plante, dar şi animale exotice, fiind de asemenea un loc inedit de vizitat. În cadrul acestuia puteţi să faceţi o oprire şi la cascada Alexandra, o cascadă foarte apreciată de turişti. Din categoria atracţii turistice „verzi” face parte şi grădina botanică, un loc unde după ce admiraţi minunile naturii în materie de plante, vă puteţi relaxa şi odihni la umbra copacilor.

Fiind o destinaţie exotică foarte căutată, aveţi la dispoziţie o mulţime de oferte din care să alegeţi.

Localnicii sunt foarte amabili şi prietenoşi, iar cei de la hoteluri vor face tot posibilul ca sejurul dumneavoastră să fie unul de neuitat şi chiar neegalat. Important

Viză- nu este necesară viza pentru o perioadă de timp care nu depăşeşte 90 de zile

Paşaport- este necesar paşaportul pentru a călători în Mauritius

Limba oficială- engleza

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Mauriţius

Întrebări frecvente

Există 2 aeroporturi în : Mauriţius și Rodrigues In.
Air Austral, KLM, Singapore Airlines, Kenya Airways, Air Mauritius, Alitalia, eurowings și Malaysia Airlines au zboruri directe către Mauriţius.
Cea mai economică lună pentru a zbura către Mauriţius este martie.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.