Hartă

Bilete avion Nisa

Pe coasta franceză a Mării Mediterane găsiţi capitala Coastei de Azur, oraşul Nisa. O destinaţie de vacanţă mult căutată de turişti, acest minunat oraş oferă un peisaj extraordinar. Un oraş în care puteţi întâlni vedete internaţionale, deoarece multe dintre acestea deţin proprietăţi în care decid să-şi petreacă vacanţele aici, clădiri luxoase, dar şi mai vechi, toate se îmbină perfect pe malul Mediteranei. 

Cu străduţe înguste unde razele soarelui ajung greu, căsuţe pastelate, clădiri vechi, magazine pentru cumpărături în care găsiţi brand-uri de renume, muzee cu porţile deschise turiştilor dornici de cultură, cu restaurante cu preparate atât de lăudate în întreaga lume, Nisa este o destinaţie de vacanţă perfectă pentru orice vârstă. Fiind atât de căutată, nici ofertele nu se lasă mai prejos, companiile aeriene se întrec în oferte şi vă dau posibilitatea de a căuta şi achiziţiona varianta potrivită pentru dumneavoastră.

De cazare nu trebuie să vă faceţi probleme, de la hoteluri care mai de care, la căsuţe de închiriat cu vedere spre plajă, Nisa îşi atrage turiştii şi oferă numeroase variante care să facă din concediul dumneavoastră unul de neuitat.

Ziua puteţi să va delectaţi prin muzeele de care Nisa nu duce lipsă, plimbări pe malul mării sau prin grădina şi ruinele castelului, portul Lympia şi Golful Îngerilor. Puteţi să vă petreceţi şi o bună parte din concediu pe plajă şi să vă bucuraţi de razele soarelui şi de băi revigorante în apele mării. Nisa este gazda Carnavalului de la

Nisa, care are loc în fiecare an şi timp de două săptămâni oraşul se transformă, turiştii se înmulţesc văzând cu ochii, străzile vibrează pe ritmul muzicii, lumea dansează şi se bucură de atmosferă. Au loc parade, spectacole de stradă, lumea se îmbracă cu haine vii colorate, pe străzi se întâlnesc oameni de toate vârstele, de la mic la mare, fiecare savurând carnavalul în stilul său. Chiar dacă acest eveniment are loc la începutul anului, în luna februarie, vremea nu este o problemă, datorită climei mediteraneene. Un moment inedit în cadrul carnavalului îl reprezintă Bătălia Florilor, care are loc pe malul mării.

Oraşului nu îi lipseşte nici viaţa de noapte, cluburile şi disotecile sunt invadate de tineri care dansează pe ritmurile muzicii până în zori.

O zi trebuie rezervată Parcului Floral Phoenix. Acesta se întinde pe câteva hectare şi este o explozie de verdeaţă şi culoare, ideal pentru iubitorii de natură.

Seara, puteţi să alegeţi să luaţi cina la unul dintre restaurantele din oraş sau pe una dintre terasele cu vedere la mare. Meniul este unul variat, cu bunătăţi franţuzeşti, şi orice aţi alege să comandaţi, nu uitaţi că sunteţi în Franţa, pe coasta de Azur, la apus de soare şi ce merge mai bine cu această ambianţă dacă nu un pahar de vin franţuzesc.

Orice aţi decide să faceţi pe parcursul concediului, o recomandare este să vă dozaţi bine timpul deoarece Nisa are cu ce să vă surprindă şi ar fi păcat să nu profitaţi la maxim de zilele petrecute în acest oraş.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Nisa

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.