Hartă

Bilete avion New York

New York, New York!

Dacă planificați o călătorie peste ocean, the Big Apple este cel mai bun loc de pornire, care reușește să satisfacă cele mai diverse gusturi. Numărul de bilete de avion spre New York, vândute în fiecare săptămână, arată că această destinație nu este doar una dintre cele mai preferate de români, dar este și una dintre cele mai accesibile din Statele Unite ale Americii.

Simbolurile faimoase: Statuia Libertății, Brooklyn Bridge, Times Square şi Empire State Building sunt în topul listei de atracții ce nu trebuiesc ratate, dar lista nu se opreşte aici. Cu o serie de muzee, galerii de artă, mall-uri de mărimea unor oraşe mici și parcuri verzi, New York deține toate atuurile.

Posibilitățile sunt nelimitate: în preajma Crăciunului puteți patina în Central Park în timp ce în orice sezon al anului puteți îmbrățișa cultura newyorkezilor experimentând împreună cu prietenii ce înseamnă orașul care intr-adevăr nu doarme niciodată.

Găsiţi cele mai bune oferte pentru bilete de avion spre New York. Comparaţi pe site-ul nostru tarifele oferite de peste 600 de companii aeriene şi cele mai bune agenţii de turism in vederea găsirii celor mai ieftine bilete de avion!

Skyscanner nu este doar gratis, ci și rapid şi uşor de utilizat, astfel încât căutați preţurile cele mai convenabile, iar după selectarea zborului, sunteți redirecționați pe site-ul companiei aeriene pentru a rezerva direct zborul. Nimic mai simplu. Utilizaţi caseta de căutare pentru a introduce datele călătoriei, apoi lăsați Skyscanner să găsească pentru dvs. cele mai ieftine bilete de avion spre New York.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de New York

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.