Hartă

Bilete avion Paris

Paris, je t'aime…

Nu va fi foarte greu să găsești bilete de avion pentru o minivacanță în Paris pentru că zborurile spre aeroporturile Orly sau Charles de Gaulle sunt frecvente și destul de populare.

Paris nu este doar capitala Franței, dar pe drept cuvânt poate fi considerată și capitala romantismului. Aici poți găsi muzee și monumente impresionante, muzică, modă, cinema, galerii de artă, arome sofisticate și bineînțeles romantism.

Cu străduțele pavate cu piatră cubică din Montmartre și Saint-Germain ce duc până la Sena, ale cărei frumoase poduri sunt mereu un prilej de a schița sau picta, Parisul este un oraș care inspiră artă și eleganță.

Supranumit orașul luminilor, ascunde multe atracții printre care și bazilica Sacre Coeur, care sfidează timpul datorită pereților săi care se albesc odată cu trecerea anilor.   

Parisul este orașul unde nu te vei afla niciodată în căutarea unei cafenele sau unui restaurant. Vinurile și brânza vândute în piețele pariziene sau restaurantele premiate sunt deja celebre și conturează farmecul parizian. Iar dacă îți plac înălțimile și dacă ai vizitat deja Turnul Eiffel, rezervă o masă la "L’espace 56", din turnul Montparnasse, la 196 de metri deasupra orașului și vei putea admira Parisul dintr-o ipostază unică.

Apoi îndreaptă-ți pașii spre Arcul de Triumf, catedrala Notre Dame, și alege din numeroasele muzee și galerii de artă, printre care și faimosul Luvru.

Pe lângă deja bine cunoscutele obiective turistice precum Catedrala Notre Dame, Champs Elysees, Muzeul Orsay, Grădinile Le Jardin de Tuileries, merită să vizitezi și Centrul Cultural Georges Pompidou unde poți petrece câteva ore bune contemplând colecții de artă modernă și contemporană din lume.

Ca și o mică pauză din ritmul agitat al Parisului, îți sugerăm să îți bei cafeaua în stil boem și sofisticat pe malul stâng al Senei, unde poți vedea multe cafenele și librării, precum și Universitatea Sorbonne sau Grădinile Luxembourg.

În final, cine spune că Parisul este doar pentru romantici se înșală, așa cum înșală zâmbetul Monalisei.Acum poți găsi cele mai bune oferte de zbor cu Skyscanner spre sau din Paris, așadar sperăm că te-am convins să îți iei bilete de avion pentru Paris.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Paris

Întrebări frecvente

Există 3 aeroporturi în Paris: Paris Charles-de-Gaulle, Paris Orly și Paris Beauvais.
Gulf Air, SkyUp Airlines, Transavia France, Oman Air, transavia, Nouvelair, Norwegian și GOL Linhas Aéreas au zboruri directe către Paris.
Cea mai economică lună pentru a zbura către Paris este martie.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.