Hartă

Bilete avion Praga

Praga, orașul de aur

Biletele de avion pentru Praga nu au fost niciodată mai ieftine, ceea ce face din capitala Republicii Cehe o destinaţie de gen city break din ce în ce mai populară. Amplasată pe râul Vltava, Praga este un amestec de cultură cehă modernă şi tradiţională. De la opulența si eleganța sălilor de concerte, și galeriilor sale până la sălile de cinema de talie mondială, Praga impune noi standarde lumii spectacolelor, fiind și o incredibilă scenă pentru muzica live.

Cafenelele și restaurantele servesc bere locală de renume mondial și porții de mâncare sățioase din bucătăria internaţională. Orașul lui Kafka vă va îmbia cu spiritul magic al clădirilor de o frumusețe deosebită, cu Podul lui Carol, cu celebrul ceas astronomic construit acum 600 de ani, cu cel mai mare castel din lume și o mulțime de legende ale istoriei și trecutului regilor Boemiei.

Găsiţi cele mai bune oferte pentru bilete de avion spre Praga. Comparaţi tarifele oferite de sute de companii aeriene şi cele mai bune agenţii de turism pentru a găsi cele mai ieftine bilete de avion, pe un singur site.

Skyscanner nu este doar gratis, ci rapid şi uşor de utilizat, astfel încât căutați preţurile cele mai convenabile, iar după selectarea zborului, sunteți redirecționați pe site-ul companiei aeriene pentru a rezerva direct zborul. Nimic mai simplu. Utilizaţi caseta de căutare pentru a introduce datele călătoriei, apoi lăsați Skyscanner să găsească pentru dvs. cele mai ieftine bilete de avion.

Dacă sunteți în căutarea ofertelor de zbor sau sunteți flexibil în privința datelor de zbor trebuie doar să introduceți aeroporturile de plecare și sosire. Skyscanner vă va afișa o diagrama a prețurilor pe durata unor luni sau pe întregul an, pentru a vă oferi posibilitatea de a găsi cele mai ieftine bilete de avion

Poveștile orașului cu o sută de turnuri vă așteaptă.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Praga

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.