Hartă

bilete de avion Punta Cana

Punta Cana înseamnă plaje frumoase, odihnă și relaxare. Este una din destinațiile de top ale Caraibilor. Locația este cea mai aglomerată între lunile decembrie și aprilie, când prețurile cresc exponențial. Punta Cana a înregistrat cea mai mare ascensiune din Republica Dominicană. O prosperă industrie turistică alimentează regiunea și nici nu e de mirare, cu ingrediente precum soarele, nisipul și marea. Cei care aleg Punta Cana știu că este locul în care vor fi răsfățați de serviciile all inclusive, într-un decor exotic, relaxant. 

Punta Cana are un climat tropical, iar vremea este cât se poate de constantă. Cele mai cunoscute plaje de aici sunt Uvero Alto, Bavaro sau Arena Gorda. Totuși, Playa Blanca este cea mai frumoasă, iar unicitatea ei este probabil principalul motiv pentru care oamenii vin la Punta Cana. Este o plajă întinsă, cu nisip fin alb, cu apa albastră cristalină, iar decorul este completat de palmierii aplecați peste plajă.

Punta Cana oferă foarte multe posibilități de practicare a sporturilor pe apă sau ocazia de a închiria bărci de viteză pentru două persoane. Echipamentele de snorkel sunt incluse. Marinarium este un parc acvatic unic unde oricine poate experimenta cel mai bun snorkeling din zonă. Este un loc unde puteți înota alături de rechini doica sau pisici de mare. O plimbare scurtă cu barca vă poate duce la o platformă unde aveți ocazia de a înota alături de delfini antrenați.

O plimbare prin regiune vă poate ajuta în a descoperi câte ceva despre cultura Republicii Dominicane, care este scoasă în evidență cu ajutorul cafelelor locale delicioase, romului tare și al trabucurilor înmiresmate. Gurmanzii pot încerca cu încredere din preparatele tradiționale. Poate cea mai cunoscută este La Bandera Dominicana – steagul dominican – care are ca ingrediente de bază orezul alb, fasolea roșie și bine-nțeles carnea. O altă specialitate ce nu trebuie ratată este peștele în sos de cocos. De asemenea, Republica Dominicană este renumită pentru numeroasele fructe exotice pe care le deține. În ceea ce privește băuturile, pe lângă cafeaua și berea locală, se poate încerca Mamajuana, o băutură populară care este făcută din ierburi îmbibate în rom, vin roșu și miere. Viața de noapte este activă și oferă posibilități de divertisment pentru toate gusturile. De la discoteci și până la petreceri cu DJ, Punta Cana vibrează noapte de noapte.

Punta Cana, deși o destinație optimă pentru relaxare și nimic mai mult, are o varietate de locuri fantastice pentru shopping. Orice ai căuta, de la mall-uri în stil american sau piețe dominicane autentice, sigur le vei găsi aici. Este important de notat că în Punta Cana în majoritatea locurilor se plătește doar cu cash. Plaza Bavaro e un loc bun pentru cumpărături, atâta timp cât știți să negociați. Poate cel mai căutat centru comercial este Palma Real Shopping Village. Acest centru se apropie de magazinele americane, iar pe lângă varietatea de magazine care se află aici, Palma Real oferă mai multe restaurante unde puteți servi o masă pe cinste.

Punta Cana este cea mai căutată destinație turistică din Republica Dominicană. Frumusețea răpitoare a locului face din această stațiune una din cele mai căutate locuri de vacanță din Caraibe și nu numai. Astfel, nu vă rămâne decât să vă rezervați biletele de avion către o destinație idilică.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Punta Cana

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.