Hartă

Bilete avion San Francisco International

Dacă vreţi să aveţi parte de un concediu în care să nu vă faceţi probleme din cauza vremii şi să vizitaţi atracţii turistice dintre cele mai renumite, San Francisco este locul ideal. Această locaţie vă va face să uitaţi de succesiunea anotimpurilor, având în permanenţă un confort termic care să vă ducă cu gândul la serile de vară.

Acest oraş adăposteşte printre cele mai impresionante atracţii turistice ale Statelor Unite ale Americii, printre ele fiind şi celebrul fort Alcatraz, care a avut întrebuinţarea de închisoare şi care era recunoscută datorită regimului de maximă siguranţă. San Francisco este un important centru cultural şi economic datorită poziţionării sale, având deschidere la Oceanul Pacific.

Aveţi posibilitatea de a vizita numeroase muzee, parcuri şi grădini celebre, insule aflate în vecinătate şi multe altele. Odată ajunşi în oraş nu rataţi cele două dealuri cunoscute sub numele de Twin Peaks, dealuri de pe care puteţi avea o imagine panoramică a întregului oraş, fiind printre cele mai înalte puncte din această zonă.

Trebuie să aveţi grijă să nu vă pierdeţi pe una dintre cele mai întortocheate străzi din lume fiind o adevărată provocare o plimbare pe aici.

Un alt loc care merită trecut în revistă este muzeul dedicat familiei Walt Disney. Aici veţi putea intra în lumea Walt Disney, puteţi să admiraţi numeroasele premii obţinute, dar şi planuri şi schiţe ale celebrelor desene animate. Acest muzeu este unul deosebit şi este îndrăgit şi luat cu asalt de turişti din întreaga lume. Tot la capitolul muzee, în top se află şi Exploratoriul, un muzeu de ştiinţă prin care se regăsesc şi obiecte de artă.

Golful San Francisco este o adevărată splendoare de văzut, iar cei care doresc să beneficieze de ofertele diverselor agenţii în materie de sporturi de apă pot să facă acest lucru aici. Puteţi de asemenea să vă achiziţionaţi şi bilete pentru o plimbare cu vaporaşul, să admiraţi malurile oraşului sau să faceţi o plimbare până la renumitul pier pentru a observa animalele tolănite sub razele soarelui.

San Francisco are o mulţime de poduri, însă cel mai recunoscut, vizitat şi pozat este Golden Gate Bridge. Este un fel de emblemă a oraşului şi este inconfundabil. Aveţi variante numeroase pentru a petrece timpul la plajă, iar în apropiere de oraş se află şi crame de vinuri unde puteţi să poposiţi pentru o degustare.

Viaţa de noapte este subliniată de multitudinea de cluburi şi discoteci, de tinerii dornici de distracţie şi care petrec până în zori de zi.

Fiind al patrulea oraş ca suprafaţă din California, vă puteţi da seama că variantele de petrecere a timpului sunt diverse, pentru toate categoriile de vârstă şi gusturi.

Dacă ajungeţi în această parte a lumii nu evitaţi acest oraş deoarece are foarte multe de oferit, de la peisaje superbe, oameni sociabili şi amabili, la structuri spectaculoase ale clădirilor şi diversitate culturală.

Vă invit să descoperiţi acest oraş şi să vă creaţi propria impresie despre el, făcând poate uz şi de un jurnal de călătorie pentru a vă însemna locurile care v-au impresionat cel mai mult.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de San Francisco International

Întrebări frecvente

Există un aeroport în San Francisco: San Francisco International.
Delta, Gulf Air, Singapore Airlines, KLM, Air New Zealand, French Bee, Norwegian și GOL Linhas Aéreas au zboruri directe către San Francisco International.
Cea mai economică lună pentru a zbura către San Francisco International este martie.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.