Hartă

Bilete avion Singapore Changi

Republica Singapore este un stat-oraş insular. Este un oraş ce păstrează tipicul oraşului asiatic, cu tradiţii vechi chinezeşti, îmbinate cu cele malaeziene şi indiene. O destinaţie de vacanţă exotică, în care puteţi să vă opriţi şi în drumul dumneavoastră către alte locaţii. Orice perioadă a anului este propice pentru a vizita acest stat-oraş.

Atracţii turistice

Cea mai mare roată din lume se află în Singapore şi are 160 metri înălţime, oferind privelişti inedite asupra regiunii, având posibilitatea de a urca în ea atât ziua, cât şi seara, când peisajul se schimbă şi capătă alte nuanţe. Singapore Flyer, denumire sub care este cunoscută, vă oferă prilejul de a vedea de sus oraşul, iar durata acestei plimbări este de aproximativ 30 de minute. Zona Marina Bay este următoarea pe listă care nu trebuie să o rataţi. Jocul fântânilor arteziene, spectacolele de lumini, restaurante, plimbări cu barca, de toate acestea veţi avea parte în această zonă a oraşului.

Orchard Road este zona împânzită de mall-uri care mai de care, clădiri care impresionează prin lux, hoteluri, cluburi şi baruri unde puteţi să vă petreceţi nopţile, prin urmare nu aveţi cum să ajungeţi într-o zonă în care să nu aveţi ceva de făcut.

Tot în Singapore există locaţii cu specific, precum China Town sau Little India, unde aveţi nenumărate oportunităţi de cumpărături, de vizitat sau admirat culturi diferite, temple, pieţe cu tot felul de bunătăţi unde puteţi să încercaţi mâncăruri chinezeşti, respectiv indiene, aceste două locaţii fiind unele dintre cele care atrag cei mai mulţi turişti.

Grădina botanică şi cea zoologică atrag şi ele foarte mulţi turişti prin varietatea speciilor de plante şi animale care trăiesc aici, fiind un mod relaxant de a petrece o zi, după alergarea continuă în oraş pe urmele atracţiilor turistice.

Datorită faptului că în Singapore trăiesc mai multe popoare - chinezi, indieni, malaezieni şi tamilezi, cultura lor şi-a pus amprenta asupra oraşului, fiecare dintre acestea aducând un plus de culoare şi cultură prin festivalurile specifice şi tradiţiile moştenite din vremuri timpurii. În fiecare lună a anului au loc festivaluri şi sărbători, printre cele mai cunoscute sunt Festivalul Internaţional de Film, Singapore Street Festival, Festivalul Mâncării şi Festivalul Luminilor. La lăsarea serii oraşul se transformă, cluburile şi restaurantele îşi aşteaptă clienţii, posibilităţile de a petrece serile într-un mod deosebit sunt variate.

Mâncarea este foarte gustoasă şi ieftină, amestecul de culturi şi-a pus amprenta şi pe bucătăria tradiţională de aici, fiecare poate să încerce preparatul care îl atrage mai mult.

În privinţa cazării şi a transportului public nu trebuie să vă faceţi griji, tot sistemul este foarte bine pus la punct. Pentru a vă deplasa prin oraş puteţi opta de la tren, taxi, autobuz sau vaporaşe - cu care puteţi ajunge pe insulele din apropiere, la bicicletele cu trei roţi, care au şi loc pentru bagaj şi care se pare că devin din ce în ce mai utilizate.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Singapore Changi

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.