Hartă

Bilete de avion Stuttgart

Al șaselea oraș ca dimensiune din Germania, Stuttgart se află în vecinătatea munților Pădurea Neagră, din care izvorăște Dunărea.

Pentru că orașul a fost serios afectat în timpul războiului, astăzi se mândrește cu o structură arhitecturală modernă. Stuttgart are o înclinație aparte către evoluție și tehnologie, reprezentând un centru prestigios și de mare importanță pentru organizațiile academice, științifice și de cercetare din Germania. În acest oraș au fost inventate automobilul pe patru roți și motocicleta. Împătimiții de mașini nu ar trebui să rateze o vizită la muzeul Mercedes-Benz sau Muzeul Porsche, ambele lăudându-se cu colecții impresionante de automobile.

Stuttgart este cunoscut și pentru monumentele de factură istorică. Castelul Vechi din centrul orașului sau castelul Solitude, interesant datorită stilului Rococo pe care îl afișează sunt doar câteva dintre ele.

Un simbol al orașului este turnul de televiziune, care pe lângă panorama superbă pe care o oferă, găzduiește și diferite evenimente culturale. Toate acestea fac din turnul de televiziune Stuttgart unul dintre cele mai populare atracții turistice ale orașului.

Wilhelma este locul potrivit pentru o plimbare relaxantă, într-o atmosferă plăcută. Este locul în care se află atât grădina botanică, cât și grădina zoologică.

Stuttgart este un loc potrivit pentru doritorii de shopping, deoarece în acest oraș se află cea mai lungă zonă pietonală din Germania, Konigsstrasse, împânzită de magazine pentru toate gusturile.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care Stuttgart poate reprezenta o destinație de vacanță. Nu vă rămâne decât să vă rezervați biletul de avion și să vă plănuiți vacanța într-unul dintre cele mai moderne orașe ale Germaniei.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Stuttgart

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.