Hartă

Bilete avion Salzburg

Austria este o ţară nemaipomenită şi oferă tuturor categoriilor de vârstă o mulţime de variante pentru a o descoperi.

Printre cele mai mari şi cunoscute oraşe ale acestei ţări se află şi Salzburg. Minunăţiile naturale, peisaje, oamenii şi ambianţa pe care o veţi găsi aici vor face ca vacanţa dumneavoastră să fie una de vis.

Acest oraş este foarte căutat în orice perioadă a anului. Vara vă puteţi delecta cu multitudinea florilor frumos aranjate pe pervazele pensiunilor şi caselor, cu aerul curat şi temperaturile plăcute privind cu admiraţie piscurile Alpilor în timp ce gustaţi din preparatele gustoase ale teraselor şi restaurantelor.

Celebrul compozitor Wolfgang Amadeus Mozart a trăit în acest oraş, iar dacă sunteţi pasionaţi de muzică nu rataţi o vizită la casa memorială a acestuia. Peisajul vă îndeamnă să porniţi în plimbări în aer liber, oprindu-vă din când în când pentru a mai admira câte un obiectiv turistic precum catedrala, biserica Franciscană, mănăstirile, Palatul Rezidenţial sau castelul. Străzile pe care veţi ajunge vor fi împânzite de turişti ca şi dumneavoastră, nu veţi fi singurii fascinaţi de acest oraş.

Concediul în Salzburg va fi unul relaxant, care va trezi în dumneavoastră un sentiment de pace şi linişte sufletească, sentiment puternic accentuat de ambianţa oferită. Cel mai aglomerat sezon în care oraşul este asaltat de turişti este cu siguranţă iarna. Târgurile de Crăciun sunt evenimente la care trebuie neapărat să participaţi dacă ajungeţi în sezonul alb. Standurile încărcate cu mâncărurile tradiţionale de sezon, prăjiturile, băuturile, dulciurile şi decorul minunat sunt cele care conferă autenticul sentiment de sărbătoare.

Cei pasionaţi de sporturi de iarnă îşi găsesc foarte uşor o activitate deoarece opţiunile avute în vedere de organizatori vizează o gamă largă de gusturi.

Localizarea oraşului permite o continuitate pe termen lung a activităţilor sportive specifice sezonului de iarnă.

Chiar dacă decideţi să luaţi masa la restaurantele de pe centru, nu evitaţi zonele mai puţin frecventate deoarece veţi avea surprize plăcute din punct de vedere culinar. Hotelurile şi pensiunile oferă o paletă largă de opţiuni, iar zborurile sunt accesibile şi îmbietoare.

Aveţi posibilitatea de a închiria şi maşini pentru deplasarea prin zonele din apropierea oraşului, pentru a admira peisajele şi ceea ce mâna omului a creat pentru a aduce un spor de confort vacanţei dumneavoastră.

Zonele de cumpărături sunt asaltate de turiştii dornici de a procura un suvenir, specifică fiind ciocolata care poartă numele celebrului compozitor Wolfgang Amadeus Mozart. La mare căutare sunt potecile atent marcate pentru siguranţa turiştilor, drumeţiile oferind posibilitatea de relaxare şi de admirare a naturii în forma ei cea mai pură. Salzburg se face remarcat pe harta destinaţiilor de vacanţă şi datorită climei excelente din timpul verii.

Poate fi ceva mai frumos decât să vă treziţi dimineaţa şi să admiraţi piscurile Alpilor înzăpeziţi, savurându-vă cafeaua? Răspunsul îl veţi afla doar dacă alegeţi această locaţie ca şi destinaţie de vacanţă.

Oraşul abundă în cultură, iar acest lucru îl veţi descoperi pe parcursul şederii aici. Salzburg reprezintă diversitate prin toate beneficiile pe care le oferă iubitorilor de sport, dar şi pasionaţilor de artă.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Salzburg

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.